Per promocionar la població i el seu patrimoni natural, arquitectònic, social i intangible, l’Ajuntament de Caldes de Malavella ha promogut la implementació d’aplicacions 2.0 per a dispositius mòbils.

En una primera aplicació hi trobem tota la informació sobre turisme actiu i turisme cultural, mapes interactius, itineraris personalitzats i fitxes explicatives. I també els serveis i l’oferta complementària que es pot trobar a la població. En una segona aplicació s’hi incorporen rutes i sistemes de lectura de codis QR per a poder realitzar dues gimcanes a Caldes; una de familiar al nucli urbà, guiada pels personatges de la llegenda de la Malavella i una gimcana en btt per les diferents rutes de turisme actiu que hi ha a Caldes. L’aplicació de la tecnologia de codis QR és de gran interès i potencial a l’hora de donar a conèixer qualsevol tipologia de recurs turístic del territori (patrimoni, natural, ...)

Mitjançant aquests itineraris multimèdia guiats per GPS ens permeten descobrir i interpretar els secrets del nostre territori a través d’una experiència interactiva mitjançant els propis SmartPhones. Una mirada diferent per a descobrir el patrimoni i la història del territori tan urbà com rural de Caldes de Malavella: ermites, fauna i flora, patrimoni arquitectònic, patrimoni religiós, llegendes i patrimoni intangibles.

Per a dur a terme ambdues gimcanes és necessari només instal·lar-se les aplicacions des de Google Play o AppStore. (Disponibles per a sistemes Android i Apple).

Us les podeu descarregar des d’aquests enllaços: http://www.caldesnatura.cat/#/zona-app

aplicacions-2-0

El desenvolupament d’aquestes aplicacions ha estat possible gràcies al cofinançament del projecte per part del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

logo-departament-empresa-i-ocupacio-p