Formació per preparar un speed dating

El Consell Comarcal de la Selva organitzarà un Speed Dating amb la intenció de posar en contacte empreses que estan recerca de personal i persones interessades a treballar en diferents sectors.

Què farem?

Convocarem a 5 o 6 empreses de la comarca el dimarts 11 de desembre a Riudellots de la Selva, que estiguin interessades en incorporar gent a les seves plantilles i a la vegada persones que vulguin participar en un procés de selecció d’entrevistes ràpides.

Com ho farem?

Són entrevistes de 3 minuts on els candidats podran entregar el currículum i fer una entrevista ràpida. A través de la formació que em dissenyat volem preparar a aquestes persones a superar un Speed Dating.

Objectiu:

Oferir als participants durant una setmana una formació que inclou sessions individuals i formació grupal que donarà les eines necessàries per iniciar un treball personal i els prepararà per l’assoliment d’aquestes entrevistes amb empreses.

Adreçat: a persones del municipi amb competències instrumentals bàsiques suficients per poder expressar-se i comprendre els continguts necessaris que s’impartiran i que tinguin clar el seu objectiu laboral.

Dates i lloc de la formació a Caldes de Malavella: la setmana del 12 de novembre, sessions individuals i grupals al Pavelló Municipal d’Esports.

Imprescindible: Per poder participar a l‘activitat és obligatòria l’assistència a totes les sessions ( individuals i grupals) i haurà d’estar inscrita com a demandant d’ocupació al l’oficina del SOC o bé com a millora laboral (en cas d’estar treballant). També cal tenir el DARDO.

Inscripcions: a l’Espai Jove “Ca la Romana” o informa-te’n als telèfons 972 48 02 66 / 972 48 01 03 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Attachments:
Download this file (Activitat_Speed_dating__cronograma.docx)Activitat Speed dating ronograma.docx[Activitat Speed dating cronograma.docx]