Menu

Servei d'atenció al domicili

Conjunt d'accions organitzades per prestar suport personal, atenció i ajut especialment a les persones amb dificultats de desenvolupament, manca d'autonomia personal, disminució o una problemàtica familiar especial, desplaçant els serveis necessaris al domicili, per tal d'evitar o retardar situacions d'internament i mantenir l'usuari en el seu medi amb garanties d'una atenció adequada. Es pretén doncs, que la persona estigui el màxim de temps possible a casa.

Dades de contacte

OFICINA DE SERVEIS SOCIALS
Carrer Vall·llobera, s/n
17455 Caldes de Malavella
Telf: 972 47 04 04
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Benestar Social del Consell Comarcal de La Selva: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Horaris

De 10h00 a 14h de dilluns a divendres
Cal concertar entrevista prèvia a les Oficines de Serveis Socials o al telèfon 972 470404

Tornar al principi