Menu

Tancament temporada vòlei

Tancament temporada vòlei

Es tanca la temporada de Vòlei amb una festa per celebrar la 10a edició

El cap de setmana del 17 i 18 de juny es va donar per finalitzada la temporada de vòlei després que es jugués el torneig mixte 4x4. Uns 200 jugadors de la província, però també d’altres zones catalanes es van apropar a Caldes de Malavella per participar-hi. Aquest torneig sempre es fa a mitjan de juny al Pavelló Municipal i és un dels més importants a la província.

Prèviament, el 3 de juny, també es va celebrar el mini4x4 (per categories infantil i aleví) que enguany arribava a la seva 5a edició.

Un cop acabats tots els partits es va celebrar el 10é aniversari amb un petit refrigeri. No hi va faltar el pastís d’aniversari i tampoc l’exposició de les 10 samarretes que representen la història del club.

Aquesta temporada s’acaba amb un balanç molt positiu perquè el Vòlei Lleure ha guanyat la F4 categoria mixta iniciació fent un bon pas endavant. Per la seva part l’infantil ha progressat amb un bon nombre de victòries i el cadet i el juvenil han estat lluitant a la lliga d’ascens. El sènior, tot i lluitar fins a l’últim moment no ha pogut mantenir la categoria.

Tornar al principi