Menu

Sopar i reconeixements entitats esportives 2018

Sopar i reconeixements entitats esportives 2018

Ja estan a la venta els tiquets pel sopar de la cloenda d’entitats esportives del proper 9 de juny a les 20:30 h. Podeu comprar els tiquets a la Llibreria Tau i a la Llibreria Solés per 6€. Cal portar got, plat i coberts. Ja tens el teu tiquet?

 

Benvolguts/des,

S’està apropant el 9 de juny i comencem a preparar el SOPAR I RECONEIXAMENTS 2018 de les entitats esportives de Caldes.

20:30H POLIVALENT

MOLT IMPORTANT:

  1. La Regidoria d’Esports assumeix el cost del sopar pels esportistes federats amb llicencia vigent a la temporada 2017-18. 
  2. Per lliurar els tiquets del sopar, us demanarem el llistat dels esportistes. S’ha de lliurar en format Excel/Word a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  , abans del 25 de maig.
  3. Els acompanyants, pares, mares, familiars o membres dels Clubs Esportius Municipals hauran d’assumir el cost mínim del sopar per persona (6€). A la venta als punts habituals a partir del 28 de maig.
  4. Ens haureu de comunicar els equips/esportistes campions de la temporada (lligues regulars o campionats) i els reconeixements que farà cada entitat. Abans del 28 de maig.

Aquest any el nostre repte és superar les 700 persones al sopar de cloenda. No us deixeu a ningú!

Atentament,

Regidoria d’Esports

 

 

Tornar al principi