Menu

Resum del ple extraordinari 12-10-17

Resum del ple extraordinari 12-10-17

Caldes de Malavella condemna la violència patida durant el referèndum, declara persona non grata a Enric Millo i dóna suport a la Declaració d’Independència

Caldes de Malavella ha celebrat aquest dimecres al vespre una sessió plenària extraordinària.  Un ple que ha comptat amb una gran afluència de públic i amb tots els grups polítics, a excepció del Psc per raons mèdiques. L’ordre del dia tenia com a eixos centrals condemnar la brutalitat policial de l’estat a Catalunya l’1 d’octubre, declarar persona non grata a Enric Millo i donar suport a la Declaració d’Independència que es va signar dimarts al Parlament. Tots els punts de l’ordre del dia han estat aprovats per unanimitat.

El  municipi selvatà declara que tot i ser la festa de la Hispanitat el dijous dia 12 l’ajuntament estarà obert.

El ple ha acabat amb un sonor aplaudiment per part dels assistents. No és habitual que en un ple municipal hi hagi tant públic, però en aquesta ocasió més d’una trentena de persones han volgut estar presents a la sessió plenària que ha durat poc menys d’una hora.

La sessió extraordinària s’ha celebrat a la sala de plens de Cal Ferrer Vell, una instal·lació nova inaugurada el passat mes de juny i que només ha acollit fins el moment dos plens ordinaris, a part d’altres activitats com xerrades i presentacions. Una de les novetats de la instal·lació és que es poden seguir els plens en streaming a través d’un canal de youtube i també a través de la ràdio municipal. En aquest ple s’ha fet la primera emissió en proves tot i que s’espera que properament es pugui fer amb una major qualitat degut a que ja haurà arribat la fibra òptica al municipi. 

Tornar al principi