Menu

Rècord d'estacionaments a l'àrea d'autocaravanes

La nova àrea d'autocaravanes que l'Ajuntament va crear a la pineda de dalt del Parc de la Sardana ha superat el rècord d'estacionaments aquest gener de 2017 amb un total de 74 vehicles que han utilitzat el servei.

 


 

Rècord d’estacionaments a l’àrea de servei d’autocaravanes de Caldes de Malavella

  • 74 vehicles estacionats durant el gener
  • En aquest pàrquing d’autocaravanes es pot estacionar durant un màxim de 72 hores

 

Aquest mes de gener l’àrea de servei d´autocaravanes de Caldes de Malavella, posada en servei, ara fa una mica més d´un any, ha batut el seu record amb 74 vehicles.

La zona habilitada per l´estacionament per a autocaravanes, situada a l’indret de la pineda del  Parc de la Sardana, és utilitzada per molts usuaris gràcies a l´encert de la seva ubicació i també pels serveis que ofereix.

El total de vehicles que van utilitzar el servei durant el 2016, va ser de 580, fent un promig de 48 vehicles mensuals. Aquesta àrea ha estat molt concorreguda per nombrosos caravanistes que n’han fet ús al llarg d’aquest primer any de posada en servei.

Les nacionalitats dels usuaris de caravàning que més visiten el municipi de Caldes són: Holanda, França, Alemanya, Bèlgica, Suïssa, Gran Bretanya, Itàlia, Portugal, Dinamarca i Suècia.

Aquesta forma de viatjar, fa que els qui ens visiten, facin vida a Caldes durant la seva estada , utilitzin els serveis del municipi, comprin als comerços del poble i coneguin el patrimoni cultural, arquitectònic, termal, paisatgístic i natural del nostre entorn.

Zona d’autocaravanes

L' àrea d'autocaravanes és un servei públic i gratuït que l'Ajuntament de Caldes de Malavella ofereix als turistes per a què hi puguin estacionar fins a 5 autocaravanes amb tot un seguit de serveis com són el subministrament d'aigua, punts d'electricitat, un punt de recollidad'aigües residuals i una zona equipada amb taules i bancs de fusta per a menjar-hi. Aquesta és una iniciativa més de les endegades per l'Ajuntament que té per objectiu potenciar el turisme en el municipi. 

Tornar al principi