Menu

Protesta en contra de la visita de Felip VI

Protesta en contra de la visita de Felip VI
Caldes de Malavella bateja una plaça amb el nom “U d’octubre” com a protesta a la visita del rei Felip VI
 
Es convoca l’acte pel proper dijous 28 a les 20 h del vespre, moment en que el rei Felip VI donarà els premis de la Fundació Princesa de Girona
 
Dimarts, 19 de juny del 2018
L’Ajuntament de Caldes de Malavella batejarà la plaça de l’ajuntament nou com a Plaça U d’octubre. Aquesta plaça fins ara no tenia nom i ja estava previst batejar-la properament. Tenint en compte la presència del rei Felip VI a Caldes de Malavella la majoria del consistori ha cregut oportú convocar aquest acte institucional el proper dijous 28 de juny a les 20 h del vespre. 
A les 20 h es farà un ple extraordinari amb aquesta proposta com a únic punt, per després fer els parlaments a la nova plaça U d’octubre. 
El rei no és benvingut a Caldes de Malavella, el municipi no oblida el discurs indigne que va fer el 3 d’octubre, amb un silenci absolut sobre les víctimes de la brutal repressió policial que va colpejar i agredir ciutadans i ciutadanes pacífics a Catalunya l’1 d’octubre passat. 
 
En l’acte hi seran presents Marta Madrenas, alcaldessa de Girona; Salvador Balliu, alcalde de Caldes de Malavella amb l’equip de govern; a més d’altres representants polítics. 
 
 
El timing del dijous 28 de juny serà el següent: 
20 h inici del ple extraordinari a la sala de plens de l’ajuntament
20:30 h inici dels parlaments a la nova plaça U d’Octubre (davant de l’ajuntament)
21 h descoberta de la placa
21:15 h missatge del President Puigdemont 
21:20 h fi de l’acte
 
Tornar al principi