Menu

Ple municipal 25/09

La Sala de Plens de Cal Ferrer acull sessió plenària estrenant un servei de videoacta. 

Quan: Dilluns 25 de setembre 2017 a les 20 h 

On: sala de plens de Cal Ferrer Vell


El primer ple que es va celebrar va ser el passat 31 de juliol, era la primera vegada que s'utilitzava la nova sala de plens després de la remodelació de l'edifici de Cal Ferrer Vell, innaugurat el passat mes de juny. 
Com a novetat cal destacar que en aquesta ocasió s'estrena un servei d'enregistrament d'imatge de les sessions plenàries. Aquest servei permet fer videoactes al moment i poder seguir els plens en streaming a través de la pàgina web i altres plataformes. De moment encara no està activa l'eina que permet fer el seguiment en directe dels plens per la web tot i que s'espera que això sigui possible de cares al proper ple del mes de novembre. El ple d'avui al vespre s'enregistrarà per primera vegada i es difondrà pels mitjans de l'ajuntament els propers dies. 
En la darrera sessió del passat 31 de juliol sí que es va poder seguir el ple en directe a través de la ràdio local de Caldes de Malavella gràcies també al servei de microfonia instal•lat. 
Aquests són alguns avanços tècnics que posen en manifest la voluntat del consisotori selvatà de fer més accessible la política municipal als ciutadans. Aquell qui ho vulgui, però pot assistir lliurement al ple ja que es disposa d'un ampli aforament per acollir oients. 

A continuació adjuntem l'ordre del dia per la sessió prevista per les 20 h.  

Tornar al principi