Menu

Oferta formativa Elabora’t 1r semestre

Oferta formativa Elabora’t 1r semestre

L’Elabora’t és un programa formatiu dirigit especialment a persones en situació d’atur. La finalitat d’aquestes formacions és promoure la formació complementària i l’adquisició de competències formatives que incideixen positivament en el procés de recerca de feina. Tenint en compte que l’objectiu és facilitar l’accés a la formació complementària, cursos i tallers, també estan oberts a persones en actiu, estudiants i empresaris.

Informació i normativa


Totes les formacions són gratuïtes per a persones en atur. Es prioritza la participació de persones residents a Caldes de Malavella i inscrites al Servei d’Orientació Laboral.
Per accedir a algunes formacions serà necessari superar una prova de nivell.
Les inscripcions són obligatòries i s’hauran de formalitzar a l’Espai Jove “Ca la Romana” o bé, a l’Oficina de Turisme dins els períodes que s’estableixen.Les places són limitades.


La documentació necessària que cal presentar per a la inscripció és:
–    Fotocòpia del DNI
–    Document de renovació de l’atur


L’Ajuntament es reserva el dret d’anular les formacions sempre i quan no hi hagi un nombre mínim d’alumnes inscrits, així com de modificar-ne les dates d’inici.
La selecció dels alumnes es regirà per rigorós ordre d’inscripció i seran avisats amb suficient antelació abans de l’inici del curs.
Les persones en actiu hauran d’abonar un pagament a preu públic en el moment de l’admissió al curs. El comprovant de pagament s’haurà d’entregar obligatòriament abans de l’inici de curs a l’Espai Jove “Ca la Romana” o bé a l’Oficina de Turisme.
En el cas que no es pugui assistir a la formació s’haurà d’avisar amb antelació. Les faltes no justificades comportaran una sanció en les inscripcions de properes formacions organitzades pel Servei d’Orientació Laboral.

Durant el primer semestre del 2018 (febrer – juliol 2018) es faran les següents formacions:

  • Carretons Elevadors Frontal (9h). Part teòrica divendres 2 de març de 16h a 20h al Pavelló Municipal. Part pràctica a escollir entre dissabte 3 de març o dissabte 10 de marçde 9h a 14h a les Instal·lacions Serveis Panella (Riudellots).
  • Curs de Neteja Industrial (30h). Del 7 al 23 de maig, els dilluns i dimecres de 9h a 14h al Pavelló Municipal
  • Iniciació a l’Ofimàtica i a la navegació per Internet II (25h). Del 6 de març al 24 d’abril, els dimarts i dijous de 10h a 12h a l’Acadèmia Caldes Serveis i Formació
  • Marges comercials: com establir el preu de cada producte o servei (2h). Dilluns 5 de marçde 15h a 17h al Pavelló Municipal. Inscripcions a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Anglès nivell inicial (50h). Del 26 de febrer al 20 de juny, els dilluns i dimecres de 17’30h a 19h al Pavelló Municipal
  • Francès nivell inicial (50h)Del 27 de febrer al 21 de juny, els dimarts i dijous de 17’30h a 19h al Pavelló Municipal
  • Anglès bàsic II (50h). Del 26 de febrer al 20 de juny, els dilluns i dimecres de 19h a 20’30h al Pavelló Municipal

Preinscripció optativa pel curs del juliol 2018:

  • Curs Intensiu d’Anglès Conversa (40h). Del 2 al 26 de juliol, de dilluns a dijous de 16h a 28’30h a l’aula polivalent de l’Espai Jove Ca la Romana. Les inscripcions oficials seran el juny del 2018

 

Les inscripcions a tots els cursos seran els dies 19, 20 i 21 de febrer de 10h a 13h i de 16h a 18h a l’Espai Jove Ca la Romana. No es faran inscripcions fora d’aquest horari.

Per accedir als curs d’Anglès bàsic II és necessari realitzar obligatòriament una prova de nivell que es farà el dijous 22 de febrer.

Per a més informació sobre les dates d’inici i els cursos cal consultar el fulletó informatiu (ADJUNT FULLETÓ)

Tornar al principi