Menu

Nou servei de creació d'empreses

 

 

L'Ajuntament de Caldes de Malavella, en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Selva, ha creat un nou Servei de Creació d'Empreses, amb l'objectiu d'oferir eines, recursos i acompanyament en el procés de posada en marxa d'un nou projecte empresarial.


 

Nou servei de creació d'empreses a Caldes de Malavella

 

El Servei ofereix assessorament personalitzat a les persones emprenedores que tenen per objectiu posar en marca un nou projecte de negoci. També s'organitzaran accions de formació i sensibilització relacionades amb l'autoocupació, es donarà suport en la consolidació de les noves iniciatives empresarials, etc.

Tutories d'informació i assessorament

A través de les tutories individualitzades amb diferents experts, s'analitzarà la idea de negoci i la seva viabilitat, tenint en compte els aspectes clau que s'han de valorar a l'hora de posar en marxa un projecte d'autoocupació.

En aquestes sessions es treballaran aspectes com el pla de màrqueting, el pla d'organització o el pla financer de la futura empresa.

A més, també s'orientarà sobre els tràmits necessaris per donar-se d'alta, les ajudes i subvencions a les quals es pot accedir, o al finançament necessari per poder iniciar l'activitat.

Activitats de sensibilització i formació

Al llarg de l'any, s'organitzaran diferents activitats de sensibilització i formació sobre temes relacionats amb l'autoocupació, amb l'objectiu de difondre la cultura emprenedora i la possibilitat d'entrar al mercat de treball a través d'un projecte de negoci propi.

Des de seminaris específics sobre temes com el màrqueting o les finances, fins a cursos formatius més extensos, passant per exposicions o concursos d'emprenedoria.

El Servei de Creació d'Empreses oferirà atenció a Caldes de Malavella:

Els dimarts de 10h a 14h, cada quinze dies.

A l'Edifici de la Casa Rosa, C/ St Grau, núm. 19, 1r pis

Cal demanar cita prèvia al telèfon 972 48 01 03 (Oficina de turisme) o a

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Tornar al principi