Menu

Nou curs SEMC

Nou curs SEMC

Escola de Música de Caldes de Malavella (SEMC)

Curs 2017-2018

Un any més, el Servei d’Ensenyament Musical de Caldes de Malavella (SEMC) seguirà oferint els seus serveis adreçats a tots aquells que vulguin aprendre i gaudir de la música. Aquest curs, ens proposem de continuar amb l’àmplia formació que s’ha vingut promovent fins ara, classes de llenguatge musical, cant coral, instruments de música clàssica, instruments de música moderna, classes d’instruments per a adults, conjunt instrumental i combos.

Les classes del SEMC començaran el 12 de setembre i seguiran el calendari establert pel Consell Escolar de Caldes de Malavella. El lloc on s’impartiran les classes serà el CEIP Sant Esteve, l’IES Caldes de Malavella i el Casinet de la Font de la Vaca.

Aquest any l’empresa que gestionarà l’escola serà La Mercè Records S. Lque ha estat l’empresa que ha guanyat la licitació per gestionar el servei d’escola musical. És una empresa amb llarga i acreditada experiència en la  gestió d’escoles d’ensenyament musical en el àmbit de la comarca de la Selva

Malgrat el canvi de gestió de l’escola, el claustre de professors estarà format per bona part dels professors del curs anterior,  i  us volem transmetre que continuarem treballant amb el mateix projecte educatiu, i alhora, volem convidar-vos a participar d'aquest servei educatiu i cultural a través de la nostra oferta formativa i també a través dels concerts i activitats que al llarg del curs organitzarem per tal d'esdevenir un espai més de formació, creació i difusió artística.   

INSCRIPCIONS  I MATRÍCULES:

Del 14 al 28 d’agost.

• Des de la página web:

www.caldesdemalavella.cat/semc.

• Presencialment: 

Recollint i entregant el full d’inscripció a l’Oficina de Turisme (C./ Vall-llobera, s/num., de dilluns a divendres, en horari de 10:00 a 14:00h).

• Els horaris de llenguatge musical i agrupacions estaran penjats a la pàgina web.

TRIA D’HORARIS D’INSTRUMENT

Dies: 1 i 4 de setembre de 16:00h a 20:00h.

Lloc: Oficina de Turisme (accés per la pl. de l’Ajuntament vell).

REUNIÓ INFORMATIVA

Dijous, 7 de setembre, a les 20:30 h. al Casino municipal (c. Verdaguer, s/núm.).

DUBTES INFORMATIUS:

En cas de dubte, consulteu-nos per correu electrònic a l’adreça següent:

I al telèfon mòbil 649 402 246.

IMPORTANT!

Enguany la tria d’horari d’instrument es farà novament a partir del sorteig d’una lletra de l’alfabet. Aquest sorteig se celebrarà el dia 30 d’agost a l’Oficina de turisme. A partir de la lletra que hagi sortit sortejada s’assignarà per ordre alfabètic del cognom dels alumnes els dies i hores per a la tria d’instrument.  Els dies per a triar instrument  són els que surten anotats a l’apartat de sobre. El llistat dels dies i  hores es podrà consultar a partir del dia 30 d’agost  mateix, a partirde les 12:00 h. a la pàgina web de l’escola i en llista penjada a la cartellera de la Biblioteca municipal.

Més en aquesta categoria: « Minuts de silenci Nou curs de l'EEM »
Tornar al principi