Menu

Mor la nena de 6 anys ingressada a la Vall Hebron per l'incident de Caldes

 

La nena i sis menors més han quedat ferits aquesta tarda mentre jugaven en un castell inflable instal·lat en un restaurant de Caldes de Malavella que s'ha elevat i desplaçat uns 40 metres, per damunt de la teulada del local.

 

 

 

La petita de 6 anys que ha resultat greument ferida en l'incident del castell inflable de Caldes de Malavella ha mort aquesta nit a l'Hospital de Vall d'Hebron, de Barcelona, a on havia estat traslladada.

 

Fonts de l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron han informat avui a EFE que la nena ha mort a la unitat de vigilància intensiva a causa de les greus ferides patides en aquest succés.

 

Aquesta nena i sis menors més han quedat ferits aquesta tarda mentre jugaven en un castell inflable instal·lat en un restaurant de Caldes de Malavella que s'ha elevat i desplaçat uns 40 metres, per damunt de la teulada del local, per causes que s'investiguen.

 

Els menors que es trobaven en l'atracció han sortit disparats, a una distància d'entre 10 i 20 metres, impactant contra el terra i patint ferides de diversa consideració, les més greus la nena de 6 anys, que ara ha mort.

 

Des de l’Ajuntament de Caldes de Malavella lamentem profundament el desgraciat accident que ha succeït amb un castell inflable en un restaurant de Caldes de Malavella. Expressem el nostre suport a les famílies dels nens que han resultat ferits i esperem la seva ràpida i total recuperació. Volem donar les gràcies a la intervenció dels serveis d’emergències que han permès que els nens ferits hagin estat atesos amb molta rapidesa.

Tornar al principi