Menu

Licitació servei del SEMC

Licitació servei del SEMC
  • La Mercè Rècords SL serà l’empresa que formarà als alumnes del SEMC
  • Només hi havia dues empreses en el concurs per la licitació
  • L’empresa seleccionada ha guanyat el concurs amb 90,74 punts

L’empresa La Mercè Rècords SL guanya la licitació per oferir els serveis del SEMC

 

Fins ara era l’empresa Arreplec Cultura i Educació SL la que oferia el servei de formació dins del Serveis d’Ensenyament Musical de Caldes de Malavella. L’empresa va presentar la seva proposta per la licitació del curs 2015- 2016 prorrogable també pel 2016 – 2017. Pel curs 2017-2018 (i prorrogable també pel 18-19), serà l’empresa La Mercè Rècords SL l’encarregada de gestionar l’escola de música municipal. Pel concurs d’enguany només hi havia dos candidats, La Mercè Rècords SL que ha guanyat; i Arreplec Cultura i Educació SL que eren els responsables fins ara.

Es valorava el projecte educatiu i model pedagògic; el projecte d’oferta formativa; el projecte d’organització i gestió de l’escola; a més dels mèrits de cada empresa amb premis, currículums i mencions de l’equip de professorat de cada empresa. També es demanava als participants al concurs una proposta de millores així com la voluntat de participar en actes municipals. També ha influït la oferta econòmica presentada tot i que s’ha presentat el mateix pressupost en ambdós casos.

La puntuació ha estat molt disputada, essent La Mercè Rècords SL guanyadora amb 90,74 punts i Arreplec Cultura i Educació SL ha obtingut 84,5 punts.

La Mercè Rècords SL actualment també ofereix formació a les escoles de música de Tossa de Mar, Hostalric, Vidreres i Sils

Pel que fa l’edifici hi ha sobre la taula el projecte per construir un nou equipament pel SEMC. Fins ara aquests estudis de música municipals no tenien un lloc fix. Properament s’espera enderrocar l’edifici de les Antigues Cases dels Mestres perquè la futura escola es construiria al mateix espai. Encara no es saben els detalls del projecte d’edificació.

Encara no s’han concretat les dates d’inscripció del SEMC per les famílies interessades, però s’espera que s’obri convocatòria la segona quinzena d’agost.

Tornar al principi