Menu

La Marató arriba als 179 donants de sang

Caldes de Malavella va acollir ahir dissabte una nova edició de la Marató de donació de sang que va aconseguir 179 donacions al llarg de tot el dia (matí i tarda).

La Marató enguany duia el lema “La teva sang diu coses, comparteix-les” i va buscar la implicació d'entitats, institucions, empreses i particulars.

La MARATÓ de DONACIÓ de SANG de#CaldesdeMalavella va finalitzar amb 79 donacions (+ 10 oferiments) 

Des de l'Ajuntament agraïm especialment la col·laboració dels alumnes de 6è de l'escola La Benaula,

Als qui ho van organitzart i promoure: Banc de Sang i de Teixits, Associació de donants de Sang de Girona, Ajuntament de Caldes de Maalvella i l'escola La Benaula.

També a tots els qui van col·laborar: AMPA La Benaula, Associació de Gent Gran i 3a Edat de la Casa Rosa, Colla gegantera i Grallers escaldats, Esplai de Gent Gran la Caixa, Germanes Hospitalàries-Centre psicopedagògic MAre de Déu de Montserrat, Associació Comerç i Serveis de Caldes, CaldesFM, Entitats Esportives de Caldes de Malavella.

I els que van aportar el refrigeri: Carnisseria Emili Esteva, Carns i embotits Anna Garcia, Fleca Victòria, Supermercats Condis i Vichy Catalan.

I un agraïment també a tots els voluntaris i a tots els donants.

LA TEVA SANG DIU COSES, comparteix-les.

Així doncs, la Colla Gegantera va organitzar una cercavila i l'Associació de gent de la tercera edat "Casa Rosa" va fer una xocolatada amb coca. També es va fer un espai de joc infantil perquè els pares deixessin la mainada jugant mentre estaven donant sang.

A més, durant tota al setmana, comerços i entitats esportives van col·laborar fent-se fotos amb samarretes i la pancarta de la marató de donació de sang.

La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST), compta amb la implicació de l’Ajuntament de Caldes de Malavella i l’Associació de Donants de Sang de Girona.

Agraïm a tots els donants, participants i als col·laboradors que han fet possible la Marató de donació de sang 2017!

Aquí en teniu mes fotos:

 

 

 

 

Tornar al principi