Menu

La biblioteca celebra el 25è aniversari

 

La biblioteca de Caldes ha fet 25 ANYS!

 

 

 

 


La biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia ha celebrat aquest 13 de febrer el seu 25è aniversari

La biblioteca municipal Francesc Ferrer i Guàrdia de Caldes de Malavella va commemorar ahir el 25è aniversari de la seva obertura.

El 13 de febrer de l'any 1992, fa vint-i-cinc anys justos i clavats, obríem per primera vegada les portes de la biblioteca.

Ho hem celebrat amb una lectura col·lectiva: "24 principis i un final". Usuaris de totes les edats han llegit 24 inicis de clàssics de la literatura universal i l'actriu Àngels Bassas ha dramatitzat un dels millors finals mai escrits: l'Ulisses de James Joyce.

 Mireu aquí algunes de les fotografies de l'acte d'ahir.

 

 

 

 

 

 

 

 

La biblioteca de Caldes ha fet 25 ANYS!

Per celebrar-ho ens han ofert una lectura col·lectiva de clàssics de la literatura universal: "24 inicis i un final". A la @BiblioCaldes #CaldesdeMalavella

L'actriu Àngels Bassas ha iniciat la lectura amb "La matèria de l'esperit" de Jaume Cabré.

I lectors voluntaris ens han ofert la lectura de l'inici de 24 llibres seleccionats:

La metamorfosi, L'estrany, Cien años de soledad, Rovelló, La plaça del diamant, Rayuela, Pedra de tartera, Solitud, Cims borrascosos, Pedro Páramo, El Gattopardo, El ingenioso Hidalgo Don Quijote de la Mancha, El quadern gris, Una cambra pròpia, La muntanya màgica, Fahrenheit 451, La casa sota la sorra, Camí de Sirga, Els enfonsats i els salvats, Incerta glòria. L'illa del tresor, La matèria de l'esperit, Sonets de Shakespeare, El poble.
I el final d'Ulisses.

Us anem deixant aquí més fotografies del 25è aniversari de la Biblioteca municipal Francesc Ferrer i Guàrdia.

 

 

 

 

La biblioteca de Caldes ha fet 25 ANYS!

Al final de les lectures de la selecció de clàssics de la literatura universal: "24 inicis i un final", d'autors tant diversos com: 
Franz Kafka, Gabriel García Márquez, Albert Camus, Josep Vallverdú, Mercè Rodoreda, Julio Cortázar, Maria Barbal, Víctor Català, Emily Brontë, Juan Rulfo, Thomas Mann, Tomasi di Lampedusa, Primo Levi, Miguel de Cervantes, Josep Pla, Virginia Woolf, Ray Bradbury, Joaquim Carbó, Jesús Moncada, Joan Sales, Robert L. Stevenson, Jaume Cabré, William Shakespeare, Miquel Martí i Pol, i James Joyce.

Es va cloure l'acte amb una bufada d'espelmes col·lectiva i l'acompanyament musical d'alumnes caldencs del Conservatori de Girona: en Sergi Dalemus i en Guillem Bagudà.

Caldes FM va retransmetre l'acte en directe des de la @BiblioCaldes de #CaldesdeMalavella aprofitant que el 13 de febrer era el Dia de la Radio.

El consistori va obsequiar les bibliotecàries amb flors i llibres. 
I les amfitriones van repartir pastís d'aniversari i cava als assistents i els van regalar un punt de llibre commemoratiu de la diada.

PER MOLTS ANYS !!!

 

 

Tornar al principi