Menu

Ja us podeu apuntar al taller de gegantons!

Ja us podeu apuntar al taller de gegantons!

Com us hem anat anunciant, Caldes organitzarà la 24ena Vila Gegantera de les Comarques Gironines que es farà el proper 7 i 8 d'octubre. Aquesta trobada és la més important de la província!!

És per aquest motiu que la Colla Gegantera vol que hi participi tothom i, en aquest cas, volem que els més petits tinguin la seva pròpia festa, la 1a VILETA GEGANTERA de les Comarques Gironines. Així doncs, us proposem que feu el vostre propi GEGANTÓ!

Quan? La setmana del 24 al 28 de juliol de 18:30 a 20:30 del vespre

On? A l'escola Benaula de Caldes de Malavella

I el preu? 20€. Però no patiu! Heu de pagar el primer dia del taller. El mateix dia també us donarem l'estructura del gegantó i tot el material bàsic per fer-lo.

INSCRIPCIONS: A l'Oficina de Turisme hi trobareu fulls d'inscripció. Teniu fins el proper dimecres 12 de juliol per poder-vos apuntar. Les places són limitades! No us ho penseu!

Objectius del taller: Volem que cada nen, acompanyat del membre més manetes de la família vingui aquesta setmana de juliol a fer-se el seu propi gegantó. Nosaltres us guiarem, però volem que deixeu fluir la vostra imaginació!

I després... què farem amb el gegantó?

Estem convençuts que sortiran gegantons molt xulos! Per aquest motiu, els presetarem el dissabte abans de la Festa Major i us ensenyarem com s'han de dur i com fer-los ballar.

Així ens podreu acompanyar a la cercavila de a Festa Major i prerparar-vos per la gran estrena el dissabte 7 d'octubre a la 1era Vileta Gegantera de les Comarques Gironines!

Participa... i fes el teu gegantó!

Tornar al principi