Menu

Ja ha començat a treballar la Brigada Jove

Ja ha començat a treballar la Brigada Jove

Ja han començat a treballar els joves contractats per l’Ajuntament per a realitzar tasques dins la Brigada Municipal d’Obres i Serveis i l’Oficina de Turisme

Emmarcat dins el Pla de Joventut, és un projecte social per donar ocupació als joves empadronats al municipi. Aquesta és la seva 10a edició.

El dilluns 3 de juliol van començar a treballar 5 persones a l’ajuntament: 4 Peons de la Brigada, on els participants desenvolupen tasques de suport a la Brigada Municipal d’Obres i Serveis; i 1 persona d’Auxiliar Administratiu/va que desenvolupa tasques de suport a l’Oficina de Turisme. A primers d’agost es canviarà la brigada i entraran 4 peons nous. L’objectiu d’aquest pla és oferir una primera experiència laboral positiva a un total de 9 joves durant la temporada d’estiu. Els beneficiaris són joves de 16 a 18 anys que no han treballat mai, en el cas dels Peons de la Brigada, i en el cas de la plaça administrativa es buscava un perfil de jove de 16 a 21 anys (en aquest cas era necessari tenir estudis relacionats). Tots ells tenen un contracte temporal de 20 hores setmanals, treballant quatre hores diàries al matí de dilluns a divendres.

Tornar al principi