Menu

Torna el Gust de la paraula

Torna el Gust de la paraula
  • És una activitat feta en col·laboració de la biblioteca de Caldes i la Oficina de Turisme
  • Al 2016 l’activitat va merèixer el premi Teresa Rovira d’Innovació a les biblioteques públiques catalanes
  • Es combina la gastronomia, la literatura i el turisme
  • La sopa és el plat protagonista de l’edició d’enguany

Caldes de Malavella acull la tercera edició d’El gust de la Paraula

Dissabte 18 de novembre es celebra la tercera edició d'El Gust de la Paraula a Caldes. El Gust de la Paraula és una proposta d’hibridació turístic-cultural que marida gastronomia i literatura i que va obtenir el Premi Teresa Rovira d’Innovació a les biblioteques públiques catalanes l’any 2016. Un projecte que pretén enfortir la promoció de la marca i del col·lectiu de restauradors, i promocionar els productes locals. Tot apropant el visitant al patrimoni municipal i potenciant  l’activitat cultural amb l’objectiu d’incentivar la lectura als infants i adults, i acostar els nens a la cuina i a la bona alimentació dels productes de proximitat.
Durant tota la jornada es gaudiran de menús literaris als restaurants, d’ activitats per a nens, presentacions i signatures de llibres, concursos, música i bona companyia. I  la biblioteca es podrà visitar l'exposició de llibres vinculats a la sopa; plat protagonista de l'edició d'enguany.

Entre l'Oficina de Turisme i la Biblioteca municipal s'ha cuinat una extensa programació per dissabte 18 de novembre que s'iniciarà amb un esmorzar per als participants al concurs de l'Instagram i acabarà amb un concert de Blues a la biblioteca. Adjunta trobareu la programació.

També hi ha programats dos concursos: un d’instagram amb premis com un circuit termal a l’hotel balneari Prats o un lot de productes caldencs. També hi ha programat un concurs de pilotes d’escudella i en joc hi ha una estada a l’hotel Camiral o un sopar al restaurant Vichy Catalan. Els més petits que participin en aquest concurs també poden guanyar un curs de golf al PGA.

Tornar al principi