Menu

Fireta de llibres usats

Fireta de llibres usats

Encara podeu anar a recollir llibres de segona mà a la biblioteca! Teniu temps fins al setembre abans que es portin a reciclar per donar una segona vida al paper.

El passat dijous 29 a la Biblioteca Municipal s'hi va fer la primera edició de la Fireta del Llibre Usat. 

Aquesta és una iniciativa que va sorgir a partir d'escoltar la proposta d'una usuària: la Begoña Fernández. Proposava de fer una fira d'intercanvi de llibres usats o similar. Des de la biblioteca es va anar perfilant la idea i es va creure que era una bona idea fer-ho coincidir amb la jornada en què es donen revistes des de la biblioteca. Van traslladar la fira als jardins de la biblioteca i hi van portar una actuació per atraure públic, en aquest cas la Srta. Muntanyetes. Ja tenim la recepta de la Fireta del Llibre Usat feta!

Aquesta, doncs, és una fireta que va nèixer amb la voluntat de ser un punt de reunió i intercanvi de cultura. Un punt de coneixement de diferents usuaris que tenen molts llibres i revistes a casa que ja han llegit, que no volen llençar, però que estan oberts a donar-li una segona vida en una altra llar. 

Des de la organització es valora molt positivament la primera edició de la fira perquè, tot i que no va ser una bogeria, va haver-hi un degoteig constant de participants. De fet es van portar tants llibres i revistes que encara teniu la oportunitat d'anar a remanar-los i emportar-vos els a casa. Són tots a la Biblioteca municipal i els tenen per regalar! Teniu temps fins al setembre que es traslladaran tots els exemplars a Connexió Papyrus a Celrà: un espai on donen una segona vida a tot aquest material. Si teniu més llibres per portar, però us haureu d'esperar a la seguent edició.

Hi ha la voluntat de convertir auqesta fireeta del llibre usat en una cita anual tot amanint-la amb més activitats paral·leles. La festa es repetirà segur, i no hi ha dubte que en una versió millorada! 

Et perdràs la propera edició? 

 

 

Tornar al principi