Menu

La Fira de la Terra, èxit de participació

Caldes de Malavella ha acollit avui diumenge una nova edició de la Fira de la Terra.

Una gran festa dels animals, sobretot gossos i cavalls, i tots aquells que se'ls estimen. Les activitats s'han anat succeint durant tot el dia amb la presència d'un públic nombrós que augmenta any rera any, cosa que fa consolidar la fira.

FOTO AGILITY


La novetat d'aquest any ha estat la incorporació del derby d'enganxes al recinte eqüestre de la fira de Caldes de Malavella que s'ha afegit a diverses altres activitats relacionades amb gossos: el 4t Canicròs benèfic i marxa popular, el Campionat d'Espanya d'Agility, la demostració de gossos d'assistència de centres d'ensinistrament autoritzats, la passarel·la Adopta'm!, l'Exhibició de gossos de rescat i de la Policia Local, la deesfilada canina Tinc un amic!

Pel que fa als cavalls, s'ha celebrat una desfilada pels carrers i l'entorn del poble, s'ha fet el 1r concurs d'enganxes, organitzadad pel CLub d'enganxes  de les comarques de Girona, l'Exhibició de carrussels, i l'Exibició de western a càrrec de l'Hípica Equinatur.

El conjunt d'activitats s'ha complementat amb el Mercat de productes artesans, les parades d'entitats, fundacions i protectores d'animals.

Els actes s'han celebrat per tercer any al recinte firal al final de la rambla d'en Rufí, un espai ampli i idoni per al desenvolupament de les activitats.

La fira va ampliant any rere any el ventall d'activitats i es consolida com a un punt de trobada on el públic familiar pot gaudir de la bellesa, habilitats i destreses dels màxims protagonistes de la jornada que són els animals. Agraïm les persones, empreses i treballadors municipals que han contribuït a fer possible la celebració de la Fira de la Terra de Caldes de Malavella!

Durant tot el dia diiversos restaurants del municipi han elaborat menús especials per als visitants.

I al recinte firal els companys del Club Patí de Caldes han portat a bon terme el bar de la fira.


Aquí teniu un resum fotogràfic de la jornada:

 

 

 

 

 

 

Anirem inserint fotografies de les diferents activitats aquí:

FOTOS CANICROSS

FOTOs PARADES

FOTOS CAVALLS

FOTOS PREMIS

FOTOS UNITAT CANINA

FOTOS GOSSOS ADOPCIO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tornar al principi