Menu

Èxit en la Marxa a Sant Maurici

Èxit en la Marxa a Sant Maurici
 
  • Hi van participar 286 corredors
  • El Club Excurssionista de Caldes recapta 489€ per la Fundació Oncolliga de Girona
  • Enguany la Marxa estava d’aniversari, celebrant la 25a edició

Èxit en la 25a edició de la marxa a Sant Maurici

El diumenge 30 de juliol es celebrava a Caldes de Malavella la XXV Marxa Popular de Sant Maurici. És un dels actes més tradicionals de la Festa Major, organitzat pel Club Excurssionista de Caldes de Malavella. S’hi van apuntar fins a 286 corredors.

Es tracta d’una tradicional activitat esportiva no competitiva oberta a tothom. El recorregut és circular, amb sortida i arribada a Caldes de Malavella, passant per l’ermita de Sant Maurici. En total són uns 10.000 metres i un desnivell d’uns 180 metres.

A l’arribada els participants eren rebuts amb un avituallament, una samarreta commemorativa i més obsequis. També es sortejaven premis i s’acabava la festa amb una remullada gratuïta a la piscina. Tot plegat tenia un cost de 8€ pels participants. Un euro dels quals es destinava a la Fundació Oncolliga de Girona. Finalment es va poder fer entrega de 489€ de donació a la Fundació, que són els diners recaptats pel Club Excursionista de Caldes de Malavella amb la Marxa de Sant Maurici i la Cursa de Muntanya de la Malavella del passat abril.

A l'edició d'enguany, es van homenatjar als precursors de la Marxa, Àlvar Casas, Satur Romero i Josep Sitjà  perquè aquest any es celebrava el 25è aniversari de la primera edició.

D’entre els participants s’hi podien veure perfils ben diversos: homes, dones i fins i tot famílies que feien el recorregut. Uns optaven per fer els 10.000 metres caminant, i d’altres més atrevits els feien corrents. Des de la organització es valora molt positivament l’activitat que està plenament consolidada en els actes de Festa Major.

 

Tornar al principi