Menu

Èxit en el concert solidari de Miquel Abras

La Policia Local de Caldes de Malavella recapta 1.648 € en el concert solidari de Miquel Abras 

1.464€ provenen de la venta d'entrades i 184 de la venta d'articles solidaris com els escuts o els braçalets #dalecandela. 

El passat dissabte 21 de juliol el teatre municipal va acollir un concert solidari de Miquel Abras per recaptar fons per la construcció d'un hospital especialitzat en el càncer infantil. L'entrada, que valia 8€, es destinava íntegrament a aquesta causa. Durant més d'una hora Abras va contagiar al públic amb les seves cançons en un concert molt emotiu i proper. Fins i tot va haver-hi cançons cantades entre mig del pati de butaques. Al final del concert l'artista va anunciar que de cares al setembre estrenarà dos discos nous. 

Miquel Abras solidari 

No és la primera vegada que el cantautor empordanès fa aquest tipus d'actuacions. De fet, recentment en va fer una a Palafrugell per la mateixa causa. Habitualment ajuda a l'Hospital Sant Joan de Déu participant en cantades o en l'encesa de llums de Nadal. Abras va "quedar molt impactat quan vaig veure a tots els nens i nenes de l'hospital participar al rodatge del tema L'esperança és el regal", cançó en la que hi va participar juntament amb altres artistes catalans. Des de llavors ha estatn molt vinculat a aquest col·lectiu. 

En el concert de dissabte a Caldes de Malavella, els nens i nenes de l'hospital Sant Joan de Déu van fer arribar un dibuix i un regal al cantant per donar-li les gràcies per la tasca solidaria que fa. 

La tasca de la policia local 

Ja fa més d'un any que la Policia Local de Caldes de Malavella fa accions per ajudar a construir un hospital especialitzat en la investigació i en el tractament del càncer infantil. Fins ara ha organitzat tallades de cabell solidàries, ha recaptat fons i ha estat el principal impulsor del projecte dels escuts solidaris. Ara ja són 115 policies locals catalanes i 2 proteccions civils que comercialitzen el seu propi escut solidari. Al març Xavier Muñoz, el cap de la policia local de Caldes, juntament amb altres caps de policia, van fer entrega d'un xec de 50.000€ a l'hospital Sant Joan de Déu. Aquests diners són fruit de les múltiples accions de totes les policies locals catalanes que participen al projecte #pels valents. 

En el concert de Miquel Abras del passat dissabte, Muñoz va anunciar que abans d'acabar l'estiu es podrà fer un altre donatiu de 50.000€ sumant així l'import de 100.000€ per la construcció d'aquest nou centre. 

Sant Joan de Déu Pediatric Center

Aquest nou centre permetria tractar 400 casos més de càncer infantil a l'any gràcies a les tecnologies més avançades. Amb aquest equipament l'hospital esdevindria un dels més punters a nivell mundial. Fer això possible costa al voltant de 30 milions d'euros, però gràcies a les aportacions de moltes entitats i personalitats gairebé s'ha assolit la xifra pel que s'espera que l'hospital es comenci a construir properament. 

Tornar al principi