Menu

Elabora’t 2n semestre 2018

Elabora’t 2n semestre 2018

Ja tenim a punt la proposta de formació des del Servei d’Orientació Laboral de Caldes pel 2n semestre del 2018: l’Elabora’t.

L’Elabora’t és un programa formatiu dirigit especialment a persones ensituació d’atur. La finalitat d’aquestes formacions és promoure la formació complementària i l’adquisició de competències formatives que incideixen positivament en el procés de recerca de feina. Tenint en compte que l’objectiu és facilitar l’accés a la formació complementària, cursos i tallers, també estan oberts a persones en actiu, estudiants i empresaris.

 
Encara hi ha places lliures als cursos. Queden obertes les inscripcions fins a exhaurir-ne places. Podeu fer inscripció a Ca la Romana de 9 a 13h i de 16 a 18 h 

Les inscripcions als cursos de formació de l’Elabora’t 2n semestre 2018 també es poden tramitar electrònicament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Caldes de Malavella (http://caldesdemalavella.eadministracio.cat  ).  Per a fer-ho, cal descarregar-se el document Formulari d’inscripció Elabora’t 2n semestre 2018, completar-lo correctament i adjuntar-lo a l’apartat de documentació obligatòria en el tràmit electrònic Inscripció cursos de formació Elabora't 2n semestre 2018.

Durant el segon semestre del 2018 (setembre 2018 – febrer 2019) es faran les següents formacions:

 • Carretons Elevadors Frontal (7h). Part teòrica i pràctica el divendres 26 d’octubre de 8h a 15h a les Instal·lacions Serveis Panella (Riudellots).
 • Curs de Manipulador d’aliments (4h). Els divendres 9 i 16 de novembre de 19h a 21h al Pavelló Municipal d’Esports
 • Word i Excel II (40h). D’1 d’octubre al 3 de desembre, els dilluns, dimecres i dijous de 19’30h a 21h a l’Acadèmica Caldes Serveis i Formació.
 • Prepara’t per superar una entrevista de feina! Del dilluns 12 al divendres 16 de novembre. Sessions grupals: dimarts 13 i dijous
  15, de 9 a 11 h i divendres 16, de 13 a 15 h. Sessions individuals: a pactar
  amb els alumnes. Aula del Pavelló Municipal d’Esports
 • Anglès nivell Bàsic I (50h). De l’1 d’octubre al 13 de febrer 2019, els dilluns i dimecres de 19’30h a 21h al Pavelló Municipal
 • Francès nivell inicial (50h). Del 2 d’octubre al 19 de febrer 2019, els dimarts i dijous de 18h a 19’30h al Pavelló Municipal
 • Anglès nivell Intermedi (novetat!) (50h). De l’1 d’octubre al 13 de febrer (possible continuació del curs fins juny 2019 per proves oficials), els dilluns i dimecres de 18h a 19’30h al Pavelló Municipal
 • Taller sobre administració electrònica i nou reglament Europeu de protecció de dades (2h). Dimecres 24 d’0ctubre de 14’30h a 16’30h a l’Aula del Pavelló municipal

Preinscripció optativa als TASTETS TIC de la Biblioteca de Caldes:

 • Iniciació al processador de textos. Divendres 5 d’octubre de 17h a 20h
 • Gestions quotidianes per Internet. Divendres 19 d’octubre de 17h a 20h
 • El correu electrònic: Gmail. Divendres 26 d’octubre de 17h a 20h
 • Introducció al full de càlcul. Divendres 9 de novembre de 17h a 20h
 • Telèfons mòbils 2. Divendres 16 de novembre de 17h a 20h

 

ATENCIÓ: encara hi ha places a: 

 

Manipulador d’aliments

 

WORD i EXCEL II i

 

Anglès bàsic I

 

Francès nivell inicial

 

Anglès intermedi 

 

Taller sobre administració electrònica i nou reglament europeu de protecció de dades

 

 

Per accedir als cursos d’idiomes és necessari realitzar obligatòriament una prova de nivell que es farà el dijous 20 de setembre

Per a més informació sobre les dates d’inici i els cursos cal consultar el fulletó informatiu: 2018_08_Elaborat2018

INFORMACIÓ I NORMATIVA


Totes les formacions són gratuïtes per a persones en atur. Es prioritza la participació de persones residents a Caldes de Malavella i inscrites al Servei d’Orientació Laboral.
Per accedir a algunes formacions serà necessari superar una prova de nivell.
Les inscripcions són obligatòries i s’hauran de formalitzar a l’Espai Jove “Ca la Romana” o bé, a l’Oficina de Turisme dins els períodes que s’estableixen. Les places són limitades.


La documentació necessària que cal presentar per a la inscripció és:
–    Fotocòpia del DNI
–    Document de renovació de l’atur


L’Ajuntament es reserva el dret d’anular les formacions sempre i quan no hi hagi un nombre mínim d’alumnes inscrits, així com de modificar-ne les dates d’inici.
La selecció dels alumnes es regirà per rigorós ordre d’inscripció i seran avisats amb suficient antelació abans de l’inici del curs.
Les persones en actiu hauran d’abonar un pagament a preu públic en el moment de l’admissió al curs. El comprovant de pagament s’haurà d’entregar obligatòriament abans de l’inici de curs a l’Espai Jove “Ca la Romana” o bé a l’Oficina de Turisme.
En el cas que no es pugui assistir a la formació s’haurà d’avisar amb antelació. Les faltes no justificades comportaran una sanció en les inscripcions de properes formacions organitzades pel Servei d’Orientació Laboral.

Tornar al principi