Menu

Dol oficial de dos dies i un minut de silenci

L'Ajuntament de Caldes de Malavella ha convocat una concentració avui a les set de la tarda a la plaça de la vila per guardar un minut de silenci i expressar el condol i solidaritat amb els familiars i víctimes del malaurat accident esdevingut d'ahir a les instal·lacions d'un establiment situat al muncipi, en el qual ha perdut la vida la nena de 6 anys, greument ferida ahir.

Ha estat un acte emotiu on s'ha manifestat el més sentit condol i la més gran solidaritat del Ple a la família i amics de la petita Aran.

Així mateix el Ple ha reiterat, en nom de tot el poble de Caldes de Malavella, la seva solidaritat als seus familiars i amics en aquests moments tan difícils.

 

Manifestem la nostra consternació pel que ha succeït a totes les víctimes, així com el més gran desig d'una ràpida recuperació als nens i nenes que han sofert lesions en l'accident.

Els caldencs i caldenques han assistit compungits al minut de silenci a la plaça de l'Ajuntament.

  

 

 

  

  

A continucació s'ha llegit el MANIFEST de condolença: 

"L'Ajuntament de Caldes de Malavella, sumant-se a les mostres de dol generalitzades, ha convocat aquest minut de silenci en record de l’Aran i dels malaurats fets succeïts ahir".

 

"Des d'aquest mateix matí, les banderes onegen a mig pal a l'edifici de l'Ajuntament i en el Ple que hem fet abans d’aquest acte, hem decretat dos dies de dol oficial.

En aquest sentit, expressem el condol per als familiars i amics. Un tràgic accident que ha colpit fortament el poble de Caldes.

Aquest Ajuntament, en nom de tot el poble, tramet públicament el nostre suport als familiars en aquests moments tan difícils. Us prego guardeu silenci, Gràcies".

 

Tornar al principi