Menu

Concentració llibertat presos polítics

Concentració llibertat presos polítics
  • Centenars de veïns s’han concentrat davant de l’ajuntament avui a les 19 h
  • No es retirarà el crespó negre fins que no s’alliberin els presos polítics
  • S’han repartit cartells i s’ha demanat participació en la cassolada convocada per avui mateix a les 22 h

Caldes de Malavella exigeix llibertat pels presos polítics

Els assistents han acabat cantant l’himne dels segadors, molts entre llàgrimes

Divendres, 3 de novembre del 2017

Centenars de persones s’han aplegat avui a les 19 h del vespre davant de l’Ajuntament de Caldes de Malavella per reclamar llibertat pels presos polítics.

L’alcalde del municipi, Salvador Balliu, ha llegit el manifest que s’ha fet extensiu a tots els municipis catalans. L’acte ha acabat amb crits de llibertat i tothom ha cantat l’himne dels segadors. Ha estat una de les concentracions més emotives fins el moment, ja que fins i tot hi ha hagut veïns que aplaudien entre llàgrimes fruit de la impotència que provoquen els actes succeïts darrerament.

A l’Ajuntament onejava una estelada i una pancarta que deia “llibertat presos polítics”. S’ha acordat que fins que no s’alliberin tots els empresonats no es retirarà el crespó negre de l’Ajuntament. Així mateix, en el mateix acte s’han repartit cartells per fer una cartellada pel poble i s’ha animat a tothom a participar en la cassolada convocada per les 22 h del vespre del mateix divendres en senyal de protesta.

Aquesta és una de les moltes mobilitzacions que s’han fet a Caldes fruit dels esdeveniments polítics viscuts darrerament.

 

Tornar al principi