Menu

Celebració de la Patrona de la Policia Local

Celebració de la Patrona de la Policia Local
  • S’han premiat dos civils que van evitar un robatori
  • També hi ha hagut condecoracions per la Policia Local de Caldes i altres municipis, pels Mossos d’Esquadra, els Bombers i el cos d’Emergències de Catalunya
  • L’acte s’ha celebrat dissabte a les 11 h del matí a al sala de plens de l’Ajuntament de Caldes

Caldes de Malavella premia a la policia i a altres cossos per la seva eficiència

Dissabte, 4 de novembre del 2017

La sala de plens de l’Ajuntament de Caldes de Malavella ha quedat petita per acollir a totes les persones que han assistit a l’acte de nomenament de la diada de la Patrona de la Policia Local. Entre els assistents hi havia membres de la policia local caldenca i d’altres poblacions veïnes, agents de mossos d’esquadra, dels bombers i del servei d’emergències de Catalunya. La diada, celebrada dissabte al matí, vol agrair a tots els cossos la tasca realitzada al llarg de l’any garantint la seguretat al municipi.

Actualment la policia local de Caldes compta amb 1 sergent, 1 caporal i 10 agents, 5 dels quals són interins que actuen en els gairebé 60 km quadrats que comprèn el municipi incloses les urbanitzacions. La plantilla és escassa pel volum de feina que hi ha i és per això que de cares a l’any vinent hi ha previst ampliar el cos a més de fer altres millores com la instal·lació de dotze càmeres que vigilaran els cotxes que entren al municipi, la compra d’un nou vehicle de camuflatge, o l’ampliació de la comissaria.

S’han repartit diferents condecoracions, fins i tot a dos civils que van ajudar en evitar un robatori. La resta s’han donat a agents de cossos diferents per la ràpida i eficient actuació en casos com l’incident de l’inflable del restaurant Ca l’Oller, la detenció d’un delinqüent a Aigües Bones, el servei dut a terme al llarg de la Festa Major, el reconeixement fet fora de servei en el robatori del supermercat del poble, així com per altres motius com la trajectòria professional o el servei de la Unitat Canina.

L’alcalde del municipi, Salvador Balliu, ha dit que la policia local és molt necessària en una població com Caldes de Malavella perquè “és una població on passa molta gent i ens visiten moltes persones, i cal assegurar la seguretat dels que ens visiten i dels que hi vivim”.

La policia local de Caldes compromesa amb el càncer

La policia local de Caldes de Malavella està emprenent diferents activitats solidaries per recaptar fons per l’hospital Sant Joan de Déu. En la darrera fira de l’aigua es van recaptar prop de 1.300 euros i una seixantena de melenes pel càncer infantil. Les accions solidaries continuen: s’han fet 500 braçalets que s’han repartit pels comerços del poble, de moment en poc més de dues setmanes ja s’han venut gairebé tots i s’han recaptat prop de mil euros. Com a novetat ara es comercialitzaran uns escuts per enganxar a la roba que es poden comprar a la comissaria i als diferents establiments comercials de Caldes, tots els diners es destinaran a l’hospital Sant Juan de Déu i a la investigació del càncer. 

 

Tornar al principi