Menu

#caldeslliuredesexisme

#caldeslliuredesexisme
  • La campanya comença per Festa Major però es preveu que tingui continuïtat
  • És una campanya emmarcada dins el Pla d’Igualtat
  • Es repartiran braçalets amb frases contra el sexisme

#caldeslliuredesexisme és la campanya d’igualtat que comença per Festa Major

Des del Consell de Dones de Caldes de Malavella s’ha engegat una campanya que començarà per Festa Major per evitar agressions sexistes i actituds que poden patir les dones en el seu dia a dia. #Caldeslliuredesexisme tot i començar per la Festa Major no vol quedar-se només en les festes del poble. Mitjançant el Pla d’Igualtat i altres accions es pretén que la campanya arribi més enllà.

Algunes de les activitats previstes per la Festa Major en el marc d’aquesta campanya són les següents:

Avui a les 19h del vespre a la Sala de plens de Cal Ferrer hi ha programada una xerrada sobre sexisme i les conseqüències legals de les agressions sexuals. La sessió informativa estarà conduïda per la sociòloga Cristina Vila, la Policia Local de Caldes de Malavella i els Mossos d’Esquadra.

També es farà difusió de diversos cartells amb lemes relacionats amb la temàtica. Es preveu que siguin cartells impactants i que no deixin indiferent. Conjuntament amb aquest material també s’ha elaborat un tríptic informatiu. Com a novetat i part més vistosa de la campanya, amb cada consumició de la Festa Major es repartiran uns braçalets amb el hastag de la campanya: #caldeslliuredesexisme. També s’habilitarà un punt d’informació durant la nit de divendres i dissabte de Festa Major.

Tornar al principi