Menu

Caldes homenatja els avis de 100 i 101 anys

L'Ajuntament de Caldes de Malavella ha homenatjat avui, amb una visita i un ram de flors, els 3 vilatans que enguany han fet 100 anys o més.

15-04-16-homenatge-101-anys-joana-caldes-de-malavella

La caldenca més longeva és la Joana Piella Collell, que viu a la residència de germanes grans de la Comunitat Vedruna de Caldes de Malavella. L'alcalde Salvador Balliu i la regidora de Gent gran, Gemma Alsina, li han lliurat un ram de flors i li han desitjat més anys en salut.

15-04-16-homenatge-100-anys-pedro-caldes-de-malavella

Tot seguit ha estat el torn d'en Pedro Valle Armero, que va fer els 100 anys el 25 de desembre de l'any passat. Amb motiu d'aquesta xifra rodona, la directora dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Girona, Marta Casacuberta i Solà, li ha lliurat la medalla que el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya atorga a totes les persones residents a Catalunya que han complert els 100 anys. En Pedro té una filla, 2 néts, un besnét i una besneta.

15-04-16-homenatge-100-anys-carme-caldes-de-malavella

També és centenària des del 27 de març passat la Carme Bou Farrés, que igualment a rebut la medalla pertinent, a part rebre un homenatge de l'Associació de Gent de la Tercera edat "Casa Rosa", de la qual és sòcia des de l'any 1985, un any després de la creació de l'entitat. La Carme té un fill, 3 néts i un besnét.

Felicitats a tots i per molts anys amb salut per a tothom! 

Tornar al principi