Menu

Bases Rua de Carnestoltes 2017

 

Bases per a participar a la Rua de Carnestoltes 2017

 1. L’Ajuntament de Caldes de Malavella en col·laboració amb l’entitat Associació de Carnaval de Caldes de Malavella Embarrakaldats, organitzen a través de la Regidoria de Festes la Rua de Carnestoltes 2017.

 Amb l’objectiu d’establir els criteris de celebració de la Rua i per tal de fomentar-ne la participació, s’aproven les següents Bases.

 RUA

 2. La Rua se celebrarà el dissabte 04 de març, a les 17:00 hores, i tindrà el següent recorregut:  

 Lloc de concentració:  Parc de la Sardana (Ctra. Llagostera-C/ Solei-C/ Cerdanya)

 • Sortida: Carretera Llagostera cruïlla C/Trasmuralla.
 • Cercavila pels carrers:  Ctra. Llagostera, Carrer Montseny i Av. Onze de Setembre.
 • Acabament: Av. Onze de Setembre (Col·legi Benaula - Policia Local).
 • Denominació de la colla, entitat, associació o grup i municipi de procedència.
 • Nom i cognoms del representant.
 • Telèfon de contacte (actiu durant la Rua).
 • Dimensions de la carrossa, potència de la música i núm. de participants a les comparses.
 • Cal emplenar el Full d’Inscripció que trobareu a la pàgina web de l’Ajuntament de Caldes de Malavella, fent constar si es vol participar també al concurs de coreografia,  i també la Fitxa de Creditor (segellat pel vostre banc/caixa) que trobareu al mateix lloc, on haureu de consignar el núm. de compte on se us pot ingressar la gratificació si és el cas.

 3. Les carrosses que ho demanin en el moment de la inscripció podran ser estacionades de franc durant la nit en el recinte tancat  habilitat per a l’ocasió,  i el matí següent seran escortades per la Policia Local fins a la Rua de la localitat de Llagostera.

 FESTA FI DE RUA

 4. Al final del recorregut es farà una Festa de Fi de Rua, amb entrada gratuïta, al Pavelló de Caldes de Malavella, amenitzat per una Discomòbil amb DJ, i hi haurà servei de bar i entrepans calents a preus populars a càrrec de l’Associació de Carnaval de Caldes de Malavella, Embarrakaldats.

 .A la mitja part de la Festa hi haurà lliurament de Premis de la Rua:

 1r  : 250 euros.

 2n : 150 euros.

 3r : 100 euros.

 També se celebrarà el primer concurs de Coreografies amb un premi de 150 euros per a la colla guanyadora.

 Normes Concurs Coreografia:

 -Hi participaran 10 colles (en cas de més inscrits es farà sorteig per determinar participants).

 -Cada colla serà representada per 8 integrants.

 -La música ha de durar un màxim de 2 minuts (s’haurà de fer arribar amb anticipació als Embarrakaldats la cançó de la coreografia en suport USB).

 INSCRIPCIONS

 5. Les inscripcions s’hauran de formalitzar al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. partir de les 10:00 hores del dia 1 de febrer i restaran obertes fins al dia 15 de febrer a les 20:00 hores. La Inscripció és gratuïta.

 Dades necessàries per a la inscripció:

 CELEBRACIÓ DE LA RUA

 6. Les carrosses participants s’hauran de traslladar al lloc de concentració entre les 11.00 h i les 15:00 h. del mateix dia de celebració de la Rua.

 7. La concentració dels participants a la Rua es farà entre les 16:00 h. i les 17:00. h. al lloc de la sortida.

 8. L’ordre dels components de la Rua l’indicarà l’Ajuntament, que assignarà un número a cadascun dels participants per tal d’establir l’ordre a la sortida. Aquest número d’ordre es donarà a conèixer dies abans de la Rua.

 9. La cercavila desfilarà pel recorregut establert a la base 2a. i en arribar a la part final del recorregut, les carrosses restaran a l’espera de les indicacions de la Policia Local.

 CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ DE LES COLLES

 10. Podran participar a la Rua les colles que hagin formalitzat la seva inscripció en els termes anteriorment esmentats.

 11. Les colles participants hauran de complir les instruccions dels organitzadors de la Rua, amb la finalitat d’aconseguir el seu correcte funcionament.

 12. Cadascuna de les colles participants designarà una persona que n’actuarà com a representant per tal de col·laborar en la coordinació i el muntatge de la Rua.

 13. En el decurs de la cercavila no està permès que les colles facin  moviments de retrocés ni desviar-se del recorregut.

 14. Les colles participaran de forma cívica a la cercavila, abstenint-se de realitzar qualsevol acció que en pugui pertorbar el normal desenvolupament.

 15. La potència de so dels equips de megafonia de les carrosses s’haurà d’especificar obligatòriament en el full d’inscripció així com la ubicació i encarament d’altaveus per tal de distribuir les carrosses evitant interferències acústiques.

 16.  L’alçada màxima de les carrosses ha de ser de 4.50 metres i l’amplada màxima de 4.50 metres.

 17.  És obligatori dur un extintor com a mínim a cada vehicle.

 18. En el moment de la inscripció, les colles que portin qualsevol tipus de vehicle a motor hauran de presentar la preceptiva assegurança de responsabilitat civil obligatòria, segons el que disposa el Reial Decret 1507/2008, de 12 de setembre pel qual s’aprova el Reglament de l’Assegurança obligatòria de Responsabilitat Civil en la circulació de vehicles a motor, o document equivalent, requisit sense el qual no podran participar a la Rua.

 GRATIFICACIONS A LES COLLES PARTICIPANTS

 19. L’Ajuntament retribuirà únicament a aquelles colles participants formalment inscrites d’acord amb els següents criteris i condicions.

 Participació amb carrosses.- 

 1. Carrossa Petita : gratificació de 50 euros a cadascuna de les carrosses, formalment inscrites muntades sobre plataformes de fins a 7,5 m de longitud. Les carrosses hauran d’anar acompanyades amb una comparsa d’un mínim de 20 persones i es gratificarà amb 2 euros per persona (es gratificarà els primers 25 membres) (màxim 100 euros).
 2. Carrossa Gran :   gratificació de 100 euros a cadascuna de les carrosses, formalment inscrites muntades sobre plataformes a partir de 7’5 m. de longitud . Les carrosses hauran d’anar acompanyades amb una comparsa d’un mínim de 20 persones i es gratificarà amb 2 euros per persona (es gratificarà els primers 25 membres) (màxim 150 euros).
 3. Comparses: rebran gratificació econòmica amb 2 euros per persona (es gratificarà els primers 25 membres) totes aquelles comparses, formalment inscrites que participin amb un mínim de 50 persones guarnides amb un tema homogeni  (màxim 50 euros).

 20. a) Només es gratificarà una carrossa per colla.

       b) Per poder optar a la gratificació s’haurà d’acabar el recorregut complint les normes de participació.

       c) El pagament de la gratificació s’efectuarà per transferència bancària en els 15 dies després de la Rua.

 21. L’organització es reserva el dret de negar la participació/desqualificar a les carrosses i comparses que en un moment determinat i per causa visible fes recomanable aquesta mesura.

 22. La consignació pressupostària màxima prevista per a les gratificacions és de 3000-€. En cas de què les inscripcions superin la consignació prevista, l’assignació d’aquesta gratificació es realitzarà per rigorós ordre d’inscripció que es basarà en l’hora de recepció del email .

 23. Que les colles que van participar a la dues Rues anteriors gaudiran de 60 segons de bonificació a restar de l’instant de la recepció del seu email.

 24. Que per  motius de seguretat el nombre màxim de colles participants serà de 24 de fora Caldes i totes les locals que s’inscriguin en el període establert.

  25. Les colles locals que presentin la inscripció dins del període establert tenen la seva participació garantida, tot i que el dret a  gratificacions queda supeditat a la norma 22. 

 Per qualsevol dubte o més informació us podeu adreçar a :

 Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o al telèfon 687 98 02 83.

En els fitxers adjunts hi trobareu:

 

Les bases

 

La butlleta d'inscripció 

 

La fitxa de creditor

 

 

Tornar al principi