Menu

Balanç de la Rua Carnaval 2018

Balanç de la Rua Carnaval 2018

La comparsa Akalidae guanya el concurs de la Rua de Carnaval de Caldes de Malavella

30 comparses han participat avui a la tarda a la rua de Caldes que s’ha allargat fins gairebé les vuit del vespre

Dissabte, 17 de febrer del 2018
30 comparses han participat a la rua de Carnaval de Caldes de Malavella avui dissabte, 17 de febrer. La rua ha començat puntual a les 17 h de la tarda i ha durat prop de tres hores. El temps ha respectat la festa, tot i que durant el ball de la darrera comaparsa ha començat a ploure. La festa ha seguit al Pavelló on, com estava previst, hi ha hagut ball i bar a preus populars.
Tot i ser tan sols la quarta edició del Carnaval caldenc, aquest és molt multitudinari, perquè es calcula que haurien desfilat més de 2.000 persones.
Les comaprses han vingut de diferents municipis com: Sant Feliu de Guíxols, Castell Platja d’Aro, Llagostera, Vidreres i també de Caldes de Malavella.
Al voltant d’un quart de deu del vespre, l’Ajuntament ha fet l’entrega de premis del concurs, on s’han repartit 250, 150 i 100 euros pels primer, segon i tercer classificat respectivament.
El primer premi ha estat per la comparsa caldenca Akalidae, on s’ha valorat la originalitat, a més del ball i l’energia a l’hora d’actuar davant el jurat.
El segon premi se l’ha endut la comparsa ganxona Els Marrecs, i el tercer premi ha estat pels Tramuntana amb la seva comparsa “Els bufons venecians”, també de Sant Feliu de Guíxols.
Abans de repartir aquests premis, s’ha agraït la participació a les colles caldenques amb l’entrega d’un pernil i un pa gegant a cada una d’elles.
L’Associació de Comerç de Caldes també ha repartit premis a les millors disfresses individuals.
Des de l’Ajuntament de Caldes de Malavella es vol agrair especialment el suport als Embarrakaldats, sense els quals aquest Carnaval no hauria estat possible. També al jurat, al presentador que ha dinamitzat la rua, i a la Policia, que ha coordinat la rua amb total eficiència i amb sentit de l’humor.
Gràcies a tots per fer-ho possible!

 

Tornar al principi