Menu

Atracament a l'Oficina de Correus

  • S’enduen 3000€ i els cupons de l’ONCE
  • Hi havia dos clients que han estat tancats en una habitació pels atracadors en el moment dels fets

Roben a punta de pistola l’Oficina de Correus de Caldes de Malavella

Dos individus haurien entrat a primera hora a l’Oficina i han robat 3000€ en presència de dos clients més

Els clients de l’Oficina de Correus de Caldes de Malavella no han pogut fer els seves gestions aquest matí. L’Oficina estava tancada per tornar a la normalitat després de l’atracament de primera hora. El treballador i l’encarregada territorial de la zona estaven fent caixa, a quarts d’11 del matí, comptant tot el que s’havien endut i netejant la pols escampada per la policia per agafar empremtes dels delinqüents.

A les 8:30am dos individus sud americans haurien accedit a les instal·lacions, segons el treballador anaven ben vestits i semblaven dos clients més. Han esperat el seu torn i arribat el moment un d’ells ha amenaçat el treballador amb una pistola tot passant darrere el mostrador. “¡La caja, la caja, el dinero!” cridava, tot i que el treballador ha intentat raonar amb ell i fer-lo creure que no hi havia diners, ha acabant obrint-los la caixa forta. Mentrestant l’altre individu hauria fet passar els dos clients que hi havia a l’establiment en una habitació.

Els atracadors s’han endut 3000€ a més dels cupons de l’ONCE que guarda l’establiment. El treballador que hi havia en aquell moment ha pogut avisar la policia prement el botó d’emergència quan li han demanat què hi havia a sota el mostrador.

Al veure-ho el company que vigilava ha alertat l’altre delinqüent i han marxat corrents. N’hi ha que diuen que han marxat cap a la Rambla Recolons on els esperava un cotxe; d’altres diuen que han marxat en direcció contrària i han acabat agafant un tren. Per atrapar-los ràpidament s’ha muntat un dispositiu policial on hi ha participat més de 30 agents. S’ha tancat tota la comarca de la Selva, amb les seves entrades i sortides inclosa l’AP7. El responsable de policia local de Caldes de Malavella, Xavier Muñoz, esmentava que “és molt difícil trobar-los perquè no tenim informació del vehicle en el que fugien, si és que finalment han acabat fugint en cotxe”.

L’alcalde, Salvador Balliu, s’ha desplaçat al lloc dels fets interessant-se pels treballadors i l’ensurt que s’han endut. Explicava que “no solen haver-hi episodis d’aquests a Caldes de Malavella, tot i que el fet de tenir una estació de tren tan important pot fer-los més fàcil la fugida”.

Un dels dos clients que hi havia a l’establiment en el moment dels fets ha volgut declarar com a testimoni.

Aquesta oficina de correus disposa de càmares de seguretat.

Tornar al principi