Menu

Arriba la Fibra Òptica

Arriba la Fibra Òptica

 

  • Telefònica i Adamo són les empreses que començaran el desplegament
  • El proper dimecres 9 d’agost telefònica ja començarà a llençar cable
  • Can Carbonell i Tourist Club rebran fibra òptica més tard

Arriba la fibra òptica a Caldes de Malavella

S’espera que a partir del dimecres dia 9 els veïns ja puguin contractar el servei a les empreses

 

Després de la Festa Major està previst que les empreses Telefònica i Adamo comencin a fer el desplegament tècnic per tal que els veïns de Caldes de Malavella puguin gaudir de fibra òptica a les seves llars.

L’arribada de la fibra a Caldes suposa la lliure competència d’empreses que ofereixen aquest servei. Aquestes dues empreses han estat les que han fet la proposta a l’Ajuntament de Caldes de Malavella i per tant, un cop s’hagin llençat els cables de fibra òptica pels carrers, els veïns ja poden contractar el servei. Ara el projecte es troba en una pre fase, tot i que el proper dimecres dia 9 Telefònica ja començarà part del desplegament.

La fibra òptica arribarà a tot Caldes de Malavella, incloses les urbanitzacions, tot i que a les urbanitzacions de Can Carbonell i de Tourist Club arribaran en una fase 2 (competència de les empreses que ofereixen el servei).

Aquestes instal·lacions suposen un impuls pel municipi pel que fa les noves tecnologies i pel que fa una major connectivitat ja que a molts punt del municipi la connectivitat que hi havia era molt baixa.    

 

Tornar al principi