Menu

Aprovació portada d’aigua urbanitzacions

En el ple municipal del darrer dilluns 30 de juliol es van aprovar els següents punts:

5. Dictamen en relació a l’aprovació del Text Refós del Pla Especial Urbanístic autònom de portada d’aigua en diversos àmbits del T.M. de Caldes de Malavella  

6. Dictamen en relació a la proposta del Text Refós del projecte  de portada d’aigua portada d’aigua a la Urbanització de Can Carbonell (relació de béns i drets a expropiar)

7. Dictamen en relació a l’aprovació de portada d’aigua a la Urbanització Malavella Park  

Per Caldes de Malavella l’’aprovació d’aquests punts és molt important perquè d’alguna manera s’aprova la portada d’aigua a nivell urbanístic amb totes les condicions i informes per dur l’aigua a Can Carbonell, tot fent la connexió amb la Xarxa del pasteral; a Malavella Park i al Turist Club. 

Amb aquestes tres portades d’aigua a urbanitzacions de Caldes es solucionaran temes històrics com és el subministrament d’aigua (no s’haurà de patir pel subiminsitrament d’aigua com es pateix cada estiu a Can Carbonell, Malavella Park o a Turist Club); i de qualitat del’aigua (el Turist Club no té aigua potable, té excès de nitrats; i la qualitat de l’aigua de Can Carbonell tampoc és òptima). 

Per tant, amb aquestes obres que ara s’han aprovat, el pla especial autònom i els documents urbanístics que ho permeten es podran solucionar aquests problemes històrics que afecten a tants veïns i veïnes de Caldes de Malavella. 

Tornar al principi