Menu

Comunicat en relació a l'accident en un castell inflable a Caldes de Malavella

Set menors ferits, tres d'ells greus en accidentar-se amb un castell inflable a Caldes de Malavella

L'incident, ocorregut en un restaurant, ha deixat quatre nens ferits més, un amb contusions menys greus i tres en estat lleu.

Des de l’Ajuntament de Caldes de Malavella lamentem profundament el desgraciat accident que ha succeït amb un castell inflable en un restaurant de Caldes de Malavella. Expressem el nostre suport a les famílies dels nens que han resultat ferits i esperem la seva ràpida i total recuperació. Volem donar les gràcies a la intervenció dels serveis d’emergències que han permès que els nens ferits hagin estat atesos amb molta rapidesa.

 

Protecció Civil tanca la prealerta del pla PROCICAT (activada a les 16.40h) un cop traslladats tots els nens ferits en un castell inflable a Caldes de Malavella

 Protecció Civil de la Generalitat ha tancat ja la prealerta del pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) un cop traslladats tots els nens ferits per l’incident d’aquesta tarda amb un castell inflable en un restaurant de Caldes de Malavella, al Veïnat de les Mateues. L’avís s’ha rebut al telèfon d’emergències 112 poc abans de les 16 hores.
 
Segons les darreres informacions del SEM, 7 nens entre 3 i 11 anys han resultat ferits amb traumatismes i fractures de diversa consideració.
 
Una nena de 6 anys ha estat traslladada en estat greu amb helicòpter a l’Hospital de la Vall d’Hebron; un nen de 9 anys greu amb helicòpter al Parc Taulí de Sabadell; una nena de 7 anys en estat greu traslladada amb ambulancia al Josep Trueta de Girona; dues nenes de 7 anys menys greus al Trueta; un nen d’11 anys lleu al Trueta i una nena de 3 anys lleu al Trueta de Girona.
 
Al lloc s’han traslladat 8 patrulles dels Mossos d’Esquadra, de les quals en queden 2 al lloc; així com 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han fet la primera assistència sanitària i suport fins a l’evacuacio dels ferits i han format la cel·lula d’avaluació amb SEM i Mossos d’Esquadra; efectius de la Policia Local de Caldes de Malavella, 7 ambulancies del Sistema d’Emergències Mèdiques, 2 helicòpters i un comandament per l'assistència sanitària i trasllat dels ferits, així com l’equip de psicòlegs del SEM per atendre les famílies.
 
Els Mossos d’Esquadra obriran una investigació per tal d’aclarir les circumstàncies de l’incident.
Tornar al principi