Menu

Aquest diumenge, Fira de la Terra!

Caldes de Malavella celebrarà aquest diumenge una nova edició de la Fira de la Terra, una gran festa per a tots aquells a qui els agraden els animals. Les activitats es desenvoluparan al recinte firal, al final de la Rambla d'en Rufí.

 

 

Espai destinats als gossos. S'hi desenvoluparan les següents activitats:


- 4t Canicròs benèfic i marxa solidària popular. Les inscripcions anticipades es poden fer fins el divendres, 17 de març. Per apuntar-vos-hi i informar-vos-en, consulteu: https://canicrossvilanna.wordpress.com/

- Demostració de gossos d'assistència

- Desfilada canina: Tinc un amic! Inscripcions el mateix dia de la fira. Obert a tothom.

- Exibició de la unitat canina de la Policia Local

Consulteu el programa en el document adjunt


Prova puntuable pel Campionat d'Espanya d'Agility 2017

- Exhibició de gossos de rescat

- Esxibició de carrussels i exibició de western

 

ESPAI EQÜESTRE

En aquest espai hi haurà:


- Desfilada de cavalls. La desfilada de cavalls que recorrerà els carrers del poble.

- Demostració de Derby d'enganxes

MERCAT, PROTECTORES, MENJAR I ALTRES
Els espais es complementen amb el Mercat de productes artesans i amb Estands d'entitats, fundacions i protectores d'animals. Al matí es farà la benedicció d'animals a la plaça de l'Església i la tarda hi haurà una xocolatada popular. A més, durant tot el dia se serviran entrepans freds i calents i hi haurà una cigronada solidària. Diversos restaurants del municipi han elaborat menús especials.

També hi haurà la tradicional benedicció d'animals, davant l'església parroquial.

La Fira de la Terra va ampliant any rere any el ventall d'activitats i es consolida com a un punt de trobada on els màxims protagonistes són els animals. Animem doncs a tots els amants dels animals a visitar-nos i a gaudir d'una jornada on ens demostraran de què són capaços.

La Fira de la Terra és una activitat organitzada per la Comissió de la Fira de la la Terra - Sant Antoni, formada per l’Ajuntament de Caldes de Malavella, Uetus veterinaris, el Club Esportiu Caní de la Selva, Cavalls de Malavella, i enguany també pel Club Canicross de Vilanna i Bescanó. També compta amb la col·laboració de nombroses institucions, entitats i negocis de Caldes de Malavella.

Us adjuntem el programa detallat d'activitats.

Per a més informació i novetats, podeu consultar el Facebook de la Fira de la Terra de Caldes de Malavella.


PROGRAMACIÓ DE LA FIRA DE LA TERRA 2017 DE CALDES DE MALAVELLA


Inscripcions al 4t Canicròs + marxa popular solidària a

https://canicrosvilanna.wordpress.com Canicaldes a Distància: 7km

 - Canicròs benèfic + marxa popular. Preu: 12€ Canicròs / 7€ marxa popular

DIUMENGE 19 DE MARÇ 2017
Alguns dels restaurants de Caldes han preparat uns menús especials per el dia de la Fira. 

Gaudeix de les diferents propostes gastronòmiques que han elaborat alguns dels retaurants del municipi per aquest dia.

Consulta els menús a www.visitcaldes.com o al Facebook de la Fira: www.facebook.com/firadelaterracaldes

NOMÉS AL MATÍ

- Fira-Mercat dels diumenges. Plaça de l’Ajuntament vell.

- Visita turística giada. Ount de sortida: Oficina de Turisme. Preu: 3€
- Estands e centres d'ensinistrament autoritzats per la Generalitat de Catalunya. Espai Canicaldes

DURANT TOT EL DIA
- Mercat de productes artesans i ecològics. Espai mercat.
- Estands de protectores amb gossos en adopcióEspai Canicaldes.
- Passejades amb ponis . Recinte passejades amb ponis
- Durant tota la jornada hi haurà servei de bar amb entrepans calents i freds.

VINE A MENJAR A LA FIRA

- Durant tot el dia, servei de bar a càrrec del Club Patí de Caldes.

- Durant tot el matí, cigronada solidària a càrrec de la Societat Gastronòmica de Caldes. Els beneficis aniran destinats a Càritas de Caldes.

PROGRAMACIÓ

8.00h: Inscripcions i concentració dels participants al 4t Canicròs + marxa popular solidària. Recollida de dorsals i control veterinari. Recinte Canicaldes. Organitza: Club Canicross Vilanna-Bescanó.

9.00h: Sortida del 4t Canicròs + marxa popular solidària. Distància: 7 km Canicròs, 5 km marxa popular. Recinte Canicaldes. 9.00h: Inici de la prova puntuable pel Campionat d’Espanya d’Agility 2017. Recinte Agility. Organitza: Club Esportiu Caní la Selva.

9.00h – 10.30h: Arribada i concentració de cavalls. Espai eqüestre. Es repartiran tiquets d’esmorzar als genets participants a la rua. Recinte Eqüestre. Organitza: Cavalls de Malavella.

10.30h: Sortida de la desfilada de cavalls per l’entorn urbà i rural de Caldes (7km aproximadament). Es prega puntualitat. Recinte Eqüestre.

11.00h: Tradicional benedicció dels animals. Davant l’església parroquial. 11.00h – 13.00h: Derby d’enganxes. Recinte Eqüestre. Organitza: Club d’enganxes de les comarques de Girona (CECGI).

11.00h: Entrega de premis del Canicròs + marxa popular solidària: copes pels tres primers classificats del canicròs (dona/home) i obsequis per a tothom. En acabat, botifarrada per a tots els participants. Recinte Canicaldes. Organitza: Club Canicross Vilanna-Bescanó.

11.15h: Demostració de gossos d’assistència de centres d’ensinistrament autoritzats per la Generalitat de Catalunya. Recinte Canicaldes. Organitza: Uetus Veterinaris amb la participació de CTAC Girona, Associació d’Acció Social DISCAN i Associació ARGUS Detection Dogs.

12.15: Audició de sardanes. Placeta de Can Sala Organitza: Agrupació de Sardanistes de Caldes de Malavella

12.30h: Passarel·la Adopta’m! Desfilada de gossos en adopció de les protectores participants. Recinte Canicaldes. Organitza: Uetus Veterinaris amb la col·laboració de l’Associació Vida Nueva, Galgos 112, CAAS la Selva, Tarracosbull, M.A.R. y Equipo Border Collie.

13.30h: Exhibició de la unitat canina de la Policia Local de Caldes de Malavella. Recinte Canicaldes. Organitza: Policia Local de Caldes de Malavella.

16.00h: Exhibició de gossos de rescat. Recinte Agility. Organitza: Grup caní de Recerca del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya i la unitat canina de treball humanitari ACATH.

16.30h: Desfilada canina: Tinc un amic! Entre tots els participants se sortejarà un lot de productes pels peluts. Inscripcions el mateix dia, obert a tot el públic. Recinte Canicaldes. Organitza: Uetus Veterinaris.

16.30h: Exhibició de carrusels a càrrec de l’Hípica Equinatur. Recinte Agility. 17.00h: Exhibició de western a càrrec de l’Hípica Equinatur. Recinte Agility.

17.00h: Entrega de premis del concurs de dibuix. Recinte Canicaldes. Organitza: Uetus Veterinaris.

17.30h: Xocolatada popular. Recinte Canicaldes. Organitza: Joves Intrèpids.


 

 

Tornar al principi