Menu

18a fira d'oportunitats

18a fira d'oportunitats
  • 42 paradistes van estar presents a la Fira d’Oportunitats
  • Càritas i el banc dels aliments, així com Dipsalut també hi van participar
  • Les bones temperatures van fer que molta gent s’acostés a la fira

Gran diversitat de productes en la 18a fira d’oportunitats

Dilluns, 13 de novembre del 2017

El diumenge 12 de novembre la plaça de la Sardana de Caldes de Malavella ha acollit la 18a edició de la Fira d’Oportunitats, una fira on més d’una quarantena de parades van oferir productes de tot tipus a molt bon preu.

La fira, organitzada per l’àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament, també té un caire solidari. Com ja s’ha fet en darreres edicions, una parada del banc dels aliments de càritas recollia aliments de primera necessitat. Després de fer balanç es pot dir que s’han recollit prop de 183 kg de menjar provinents de les inscripcions dels paradistes i de les aportacions dels visitants.

Per l’alcalde del municipi, Salvador Balliu, “aquestes donacions són un gran senyal de solidaritat i de compromís amb l’entorn on vivim”.

L’àrea de salut de la diputació de Girona també hi ha estat present donant informació sobre la legionel·losi i sobre la qualitat de l’aigua. Fins i tot hi ha hagut activitats pensades pels més petits.

A banda d’aquestes parades el públic assistent va poder remenar entre joguines, roba, elements de decoració alguns fets fins i tot a mà, parament per a la llar i també mobles.

La fira d’oportunitats és una fira que es fa dues vegades a l’any, a l’estiu i a la tardor, i que per tant, aquesta 18a edició suposa el novè any de vida de la fira. És un esdeveniment ja consolidat en el calendari dels caldencs i dels selvatans en general que decideixen donar un cop d’ull a les gangues que es poden trobar a la fira. 

Tornar al principi