Menu

Taller de teatre i aula de teatre

Taller de teatre i aula de teatre

TALLER DE TEATRE PER A ADULTS
Fins el 16 de setembre us podeu inscriure al taller de teatre per a adults (majors de 16 anys) a través del correu electrònic de la Federació de Teatre Amateur gironina: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Cal posar nom complet i telèfon de contacte. També us podeu inscriure de manera presencial a l’Oficina de Turisme. El curs comença el 18 de setembre i serà cada dimarts de les 20:30 h fins a les 22 h.

AULA DE TEATRE
A partir del 12 de setembre es poden fer les inscripcions a l’Oficina de Turisme (15€/mes). Per a nens i nenes de 6 a 12 anys el curs comença el 3 d’octubre i es farà cada dimecres de 17 a 18:30 h fins el 19 de juny. Per a joves a partir de 12 anys el curs comença el 5 d’octubre i es farà cada divendres de 17 a 18:30 h fins el 21 de juny.

Les inscripcions a l'Aula de Teatre també es poden tramitar electrònicament a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Caldes de Malavella ( http://caldesdemalavella.eadministracio.cat).  Per a fer-ho, cal descarregar-se el document Formulari d'inscripció aula de teatre, completar-lo correctament i adjuntar-lo a l'apartat de documentació obligatòria en el tràmit INSCRIPCIÓ A L'AULA DE TEATRE CURS 2018-2019.

Tornar al principi