Menu

Esporgues i poda al nucli de Caldes

Esporgues i poda al nucli de Caldes
L'empresa Jardineria Figueres fa les següents esporgues al nucli de Caldes:
 
 Rambla Recolons. Dimarts 6/11 a divendres 9/11. Els treballs començaran per la banda de la plaça de la Creu i aniran cap a les monges. Vist que el volum de trànsit és baix, els hi deixarem 4 tanques amb "senyalització de tall viari per treballs d'esporga" que ells aniran desplaçant segons evolucionin els treballs.
 
Passeig de la GranjaDilluns 12/11 a dijous 15/11. Es senyalitzarà la prohibició d'estacionar al carrer durant aquells dies. En relació a la gestió del trànsit es preveu el mateix sistema que a Recolons.
 
Camp de futbol Vall·llobera. A partir del dilluns 19/11, es calculen 2 jornades només pel matí. No es preveuen incompatibilitats amb activitats esportives.
 
 
A partir de la propera setmana l'empresa Moix Serveis i Obres SL  farà les següents esporgues al nucli de Caldes:
 
 Avinguda Catalunya
     Tram Skate fins a la rotonda, dilluns 12/11 fins a divendres 16/11. Es senyalitzarà la prohibició d'estacionar al carrer durant aquells dies. L'empresa regularà puntualment el trànsit.
     Tram rotonda fins a font del càntir, dilluns 19/11 a dijous 22/11. Es senyalitzarà la prohibició d'estacionar al carrer durant aquells dies. L'empresa regularà puntualment el trànsit.
 
- Plaça de la Creu. Divendres 23/11. Es senyalitzarà la prohibició d'estacionar al carrer durant aquell dia. L'empresa regularà puntualment el trànsit.
 
- Casino. Dilluns 26/11. L'empresa regularà puntualment el trànsit.
 
- Plaça de l'Església. Dimarts 27/11
 
- Nostra Senyora de la Llum. Dimecres 28/11 i dijous 29/11. L'empresa regularà puntualment el trànsit.
Tornar al principi