Menu

Ajuntament Caldes de Malavella - Articles filtrats per data: Octubre 2018

Formació per preparar un speed dating

El Consell Comarcal de la Selva organitzarà un Speed Dating amb la intenció de posar en contacte empreses que estan recerca de personal i persones interessades a treballar en diferents sectors.

 

Què farem?

Convocarem a 5 o 6 empreses de la comarca el dimarts 11 de desembre a Riudellots de la Selva, que estiguin interessades en incorporar gent a les seves plantilles i a la vegada persones que vulguin participar en un procés de selecció d’entrevistes ràpides.

 

Com ho farem?

Són entrevistes de 3 minuts on els candidats podran entregar el currículum i fer una entrevista ràpida. A través de la formació que em dissenyat volem preparar a aquestes persones a superar un Speed Dating.

 

Objectiu:

Oferir als participants durant una setmana una formació que inclou sessions individuals  i formació grupal que donarà les eines necessàries per iniciar un treball personal i els prepararà  per l’assoliment d’aquestes entrevistes amb empreses.

 

Adreçat: a persones  del municipi amb competències instrumentals bàsiques suficients per poder expressar-se i comprendre els continguts necessaris que s’impartiran i que tinguin clar el seu objectiu laboral.

Dates i lloc de la formació a Caldes de Malavella: la setmana del 12 de novembre, sessions individuals i grupals al Pavelló Municipal d’Esports.

 

Imprescindible: Per poder participar a l‘activitat és obligatòria l’assistència a totes les sessions ( individuals i grupals) i  haurà d’estar inscrita com a demandant d’ocupació al l’oficina del SOC o bé com a millora laboral (en cas d’estar treballant). També cal tenir el DARDO.

Inscripcions: a l’Espai Jove “Ca la Romana” o informa-te’n als telèfons 972 48 02 66 / 972 48 01 03 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Llegiu-ne més ...

Agenda esportiva 3 i 4 novembre

Dissabte, 4 novembre

UE CALDES

18 h · Estadi Vall llobera

UE Caldes B 4ªCatalana - CF Sarrià de Ter A

Diumenge, 5 novembre 

Llegiu-ne més ...

Ple extraordinari 30-10-18

El dimarts 30 d’octubre a les 20 h del vespre hi ha convocada una sessió plenària extraordinaria per Aprovar la modificació de les ordenances fiscals per l’exercici 2019. 

 

L’ordre del dia és el seguent:

1. Dictamen en relació a la proposta de delegació a favor del Consell Comarcal de la Selva de la Gestió Tributària i Recaptatòria d’un ingrès de dret públic municipal

2. Dictamen en relació a la proposta de la regidoria d’hisenda en relació a la proposta de modificació de les OOFF 2019 

 

Podeu seguir el ple en directe a través de: https://www.youtube.com/channel/UC2vUF4je5fGzQ8C0ciKSI0w/live 

Llegiu-ne més ...

Agenda esportiva 27 i 28 octubre

Dissabte, 27 octubre

CLUB PATÍ 

PRE-BENJAMINS: Dissabte 27-10-2018 (16:00H) :  CP CALDES MALAVELLA - HOQUEI FIGUERES B (a Caldes)
BENJAMINS: Dissabte 27-10-2018 (17:00H) :  CP CALDES MALAVELLA - CP JONQUERENC C (a Caldes)
ALEVINS: Dissabte 27-10-2018 (18:00H) :  CP CALDES MALAVELLA - GIRONA Citylift CH A (a Caldes)

FUTBOL SALA

Resultat de la jornada anterior: Futbol Sala Caldes de Malavella 7- FS Tordera Park 1

Aquesta setmana està aplaçat el partit i no es juga fins 11/11. 

 

Llegiu-ne més ...

Caldes recicla l’orgànica

A Caldes de Malavella encetem una campanya informativa sobre la necessitat imperiosa d’incrementar la recollida de fracció orgànica i poder complir els objectius de reciclatge imposats per Catalunya i Europa per a l’any 2020. 

Cal la col·laboració de tots i totes per passar del 30% actual al 60% que es demana als municipis catalans. 

A la bústia rebreu unformació de la campanya, també la podue descarregar en els documents adjunts. 

Llegiu-ne més ...

Fira d’oportunitats

FIRA D’OPORTUNITATS

Diumenge 11 de novembre de 2018 a Caldes de Malavella

Mercat solidari i anticrisi on hi podreu trobar tot tipus de productes de segona mà!

 

Participants: persones i entitats interessades en vendre, intercanviar i/o regalar objectes de la seva propietat

Lloc: Parc de la Sardana 

Horari: de 10 a 14 hores

Preu de participació: en forma d’algun producte de primera necessitat (ex: arròs/llet/conserves...)* que s’haurà de dipositar obligatòriament a la parada de Càritas el mateix dia de la Fira.

Animem a Caldencs i a visitants a col·laborar amb la causa dins de les seves possibilitats!

Informació inscripcions: Del 29 d’octubre al 9 de novembre. Les inscripcions són obligatòries i es realitzaranpresencialment al’Oficina de Turisme o béelectrònicamenta través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Caldes de Malavella (http://caldesdemalavella.eadministracio.cat/). Per a més informació i consultes podeu contactar amb Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Informació per a participants:

Les inscripcions són obligatòries i s’hauran de realitzar durant el termini establert. 

El material per muntar la parada anirà a càrrec del participant.

El  muntatge de les parades iniciarà a partir de les 8h del matí i s’allargarà fins a les 10h del matí, hora d’inici de l’activitat comercial.

Es col·locarà als participants en funció de l’ordre d’arribada seguint els criteris de l’organització.

Es prohibeix l’accés dels vehicles a l’interior del recinte del Parc de la Sardana.

El desmuntatge de les parades començarà a les 14h, un cop finalitzada la fira.

Cada parada es farà responsable de que el lloc que ocupi quedi en els mateixes condicions de com ho haurà trobat.

Les condicions de compravenda i/o intercanvi les establirà cada parada.

*El que es reculli es donarà a Càritas de Caldes per a les famílies necessitades del poble.

-I a més a més -

10,00h a 14,00h:Fira-mercat dels diumengesPlaça de l’Ajuntament.

11,00hVisita turística guiada. Preu: 3€. 

Punt de sortida: Oficina de turisme.

Visita l'exposició del jaciment paleontològic "Camp dels Ninots", les Termes Romanes, l'Església de Sant Esteve i les àbsides romàniques,  cases modernistes, el nucli medieval i fonts termals de Caldes de  Malavella. A la Font de la Mina, degusta aigua termal a 56º amb un got  promocional que t'enduràs de record. 

 

Organitza :Col·labora:

Ajuntament de Caldes de Malavella Càritas de Caldes

Llegiu-ne més ...

Xeringues, agulles i punxants a la deixalleria!

Les deixalleries municipals gestionades pel Consell Comarcal de la Selva, com la de Caldes de Malavella, recullen els objectes punxants provinents de tractaments de salut de particulars.

La deixalleria de Caldes (C/ Ponent), ja disposa d’un contenidor especial per a la recollida específica d’aquest tipus de residus sanitaris que actualment, en la majoria de casos, acaben al contenidor de rebuig. I és que el Consell Comarcal de la Selva s'ha adherit a la prova pilot impulsada per l’Agència de Residus de Catalunya amb l’objectiu que aquests residus es tractin en gestors autoritzats i no acabin a l’abocador comarcal.

“En els darrers anys, amb la posta en marxa del Centre de Tractament de Residus Municipals de Lloret de Mar on es fa triatge dels residus no reciclats, s’ha constatat que hi ha una gran quantitat de residus d’agulles i xeringues que els ciutadans que es fan tractament de salut al domicili, llencen al contenidor de rebuig per falta de disposar d’una recollida especifica. És per això que, des del Consell Comarcal de la Selva s’ha valorat molt positivament la iniciativa de l’Agència de Residus i s’ha adherit a la prova pilot per poder així donar resposta a una necessitat existent de recollida diferenciada i de correcta gestió per a aquest tipus de residus sanitaris” ha explicat en Josep Roquet, conseller de medi ambient del Consell Comarcal.

L’empresa comarcal de recollida i gestió de residus, NORA SA, ha instal·lat un contenidor especial per a aquest tipus de residus sanitaris a les deixalleries de La Cellera de Ter, Riudellots de la Selva, Vilobí d’Onyar, Sils, Massanes, Tossa de Mar, Caldes de Malavella, Vidreres, Breda i Blanes.

Els objectes punxants recollits els gestionaràl'empresa Consenur, com a gestor autoritzat de residus sanitaris del grup III. Aquests residus es tracten a la planta de tractament de residus especials de Constantí, al Tarragonès, o s’eliminen mitjançant incineració.

Properament es repartiran cartells i fulletons informatiu a les farmàcies i Centra d’Atenció Primària del municipi.

Llegiu-ne més ...

Propostes finalistes Pressupostos Participatius

Seleccionats els cinc projectes finalistes per als Pressupostos participatius

El passat dilluns 15 d’octubre es va celebrar la sessió ciutadana on es van escollir els cinc projectes finalistes que se sotmetran a votació popular dels Pressupostos participatius. Els cinc projectes són, per ordre de votació: millora de l’aparcament de l’Estació i el seu entorn, instal·lació de plaques fotovoltaiques en equipaments municipals, millora dels parcs infantils, carril bici escolar i carril bici Caldes-Cassà-Llagostera.

Durant la fase de recollida de propostes es van presentar un total de 76 propostes, que finalment van ser reduïdes a una trentena quan es van agrupar les propostes similars o repetides. Aquestes van ser valorades pels serveis tècnics municipals per garantir que fossin de competència municipal, pressupostàriament viables i que es tractés d’un projecte d’inversió. Finalment van passar el filtre 13 projectes que són els que els assistents a la sessió van poder votar per escollir les cinc que finalment es votaran.

Durant el mes de novembre es portarà a terme la campanya informativa sobre els cinc projectes finalistes perquè la ciutadania pugui valorar les propostes, i finalment la votació es celebrarà entre els dies 26 i 30 de novembre.

Més informació a www.caldesdecideix.cat

Llegiu-ne més ...

Agenda esportiva 20 i 21 octubre

Dissabte, 20 d’octubre

UE CALDES

18 h · Estadi Vall Llobera

UE Caldes B 4ª Catalana - AE Sant Gregori B

CLUB PATÍ CALDES

17 h · CP Caldes Malavella - H Figueres A (Caldes de Malavella) BENJAMINS

18 h · CP Caldes Malavella - FD Cassanenc B (Caldes de Malavella) ALEVINS

Diumenge, 21 d’octubre

Club Patí Caldes

16 h · Farners - CP Caldes (Santa Coloma de Farners) BENJAMINS

17 h · Farners B - CP Caldes A (Santa Coloma de Farners) INICIACIÓ A

18 h · Farners A - CP Caldes B (Santa Coloma de Farners) INICIACIÓ B 

Futbol Sala

12 h • Futbol Sala Caldes de Malavella - FS Tordera Park

Llegiu-ne més ...

Valoració punt Violeta

Dijous a les 19 h a la sala de plens de l’Ajuntament hi ha convocatòria del Consell de Dones per valorar el #PuntVioleta de festa major i programar actes del 25 de novembre, dia contra la violència envers les dones. #caldesdemalavella #caldeslliuredesexisme #fmcaldes18

Llegiu-ne més ...
Subscripció a aquest canal RSS