Menu

Ajuntament Caldes de Malavella - Articles filtrats per data: Setembre 2017

Curs de gestió d'estocs

Encara queden places pel curs de gestió d'estocs dins la oferta formativa de l'elabora't del segon semestre! 

GESTIÓ D’ESTOCS

Amb aquesta formació es pretén que l’alumnat sigui capaç d’aplicar tècniques d’organització de diferents tipus de magatzem fent ús dels recursos disponibles. Es treballarà com elaborar inventaris aplicant tècniques de control, detectar avaries, minves o errors periòdics en l’estoc del magatzem i aplicar procediments de correcció d’incidències.

> Dilluns i dimecres de 9.30 a 13.45 h

Dates: del 13 al 29 de novembre
Lloc: Aula del Pavelló Municipal d’Esports Preu: 30’00 € / GRATUïT PER A ATURATS

Noves tecnologies 

 

més info a: http://www.espaijove.caldesdemalavella.cat/infojove/treball/solc/elaborat 

Llegiu-ne més ...

Fira de l'aigua i el benestar 17

Ja tenim aquí la Fira de l’Aigua i el Benestar!

El diumenge 1 d’octubre celebrarem la 13a edició de la Fira de l’Aigua i del Benestar, “El termalisme a Caldes: des de l’època romana fins a l’actualitat”. El dia abans, dissabte 30 de setembre, els més petits podran gaudir de l’espectacle infantil programat a les 18 h al teatre municipal; a les 20h es farà l’espectacle de dansa a les Termes Romanes. En aquesta edició s’ha centrat la Fira al voltant de les Termes Romanes i les fonts termals. Per aquesta diada hi ha programades activitats per a tots els públics: un espai de balneoteràpia, concursos d’elaboració de ratafia i de menjadors de calamars a la romana, fira d’artesania, espai lúdic per als més petits amb tallers romans i bombolles de sabó gegants, sardanes, el ball de l’Hereu Riera i una zona de promoció de les entitats locals. Se’n repartiran programes a part  

Aquesta edició de la Fira, però quedarà marcada pel referèndum convocat pel mateix dia. El dia 1 d’octubre no oblideu anar a votar i de gaudir de la Fira, serà un gran dia!

PD! Has vist l’anunci? Super novetat de la fira de l’aigua! Ens visiten els ballarins de swing de l’anunci!  https://www.youtube.com/watch?v=lzyh1xWWHO0&feature=share

 

Llegiu-ne més ...

TALLER: marqueting low cost

TALLER DE FORMACIÓ    
MÀRQUETING LOW COST:  eines per millorar les teves vendes  
QUAN: Caldes de Malavella, 28 de novembre de 2017    


A l’hora de posar en marxa un projecte de negoci, els objectius que normalment es plantegen són crear un bon producte o servei, aconseguir una cartera de clients importants i, com a conseqüència, arribar a assolir un nivell de vendes viable.  
Tots aquests objectius estan vinculats entre sí, i l’element comú és que tots estan connectats amb el màrqueting, de forma que qualsevol empresa, per petita que sigui, ha de tenir-lo en compte per plantejar la seva estratègia de negoci.  
Per això, en aquest taller donarem eines i pautes per elaborar un pla de màrqueting sense haver-hi de destinar grans recursos, tenint en compte les possibilitats de les persones emprenedores, però conscients que d’un bon pla en depèn la viabilitat futura de l’empresa.    
Formador: Martí Juanola, assessor de màrqueting i consultor en estratègia empresarial.  
Dia i hora: Dimarts 28 de novembre, de 15:00-17:00h.  
La xerrada és oberta a tothom i és gratuïta.     


LLOC DE REALITZACIÓ: Aula del Pavelló Municipal Caldes de Malavella

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: Al telèfon 972480103 (Oficina de Turisme) o bé  per correu electrònic a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Llegiu-ne més ...

Torna l'aplec de St Maurici!

  • És la 173a edició de l’Aplec
  • El Ball de l’Hereu Riera és dels actes més importants
  • És una de les festes més destacades de l’any a Caldes de Malavella

Divendres es celebra el 173é aplec de Sant Maurici

Aquest proper divendres, 22 de setembre, és festa local a Caldes de Malavella en honor a Sant Maurici, patró del municipi

Un any més el 22 de setembre es celebra a Caldes de Malavella l’Aplec de Sant Maurici. És la festa local al municipi en honor al patró caldenc, Sant Maurici, que també és sinònim de valentia i honor. Aquest 2017 es fa la 173a edició de l’aplec.

En motiu d’aquesta festa, es programen diferents actes al voltant de l’ermita de Sant Maurici. Els actes els organitza la Colla Sardanista de Caldes de Malavella amb el suport de l’Ajuntament de Caldes de Malavella. La programació és la següent:

  • -          9:45 · Sortida de la plaça de l’Església per anar caminant a Sant Maurici
  • -          11 h · Ofici solemne a l’ermita de Sant Maurici en honor a Sant Maurici
  • -          12 h · Sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona
  • -          13 h · Tradicional Ball de l’hereu Riera
  • -          14 h · Arrossada popular
  • -          16 h · Rés del Sant Rosari a l’ermita de Sant Maurici

L’acte més important de l’aplec és el ball de l’Hereu Riera o ball de bastons, que es balla tradicionalment amb Bastons al voltant d’un recipient amb vi. La llegenda explica que Maurici tenia una xicota, Seclina, que va emmalaltir. Al veure la seva promesa a les portes de la mort, el protagonista va resar a Déu per tal que millorés la salut de Seclina i acte seguit la noia es va recuperar. Per celebrar-ho Maurici va despenjar la creu del Sant i es va posar a ballar al seu voltant, i d’aquí en va sortir el ball de l’Hereu Riera.

A part de l’assistència a tots aquest actes és tradició que els caldencs i caldenques es reuneixin en família tot celebrant dinars i actes familiars.

Us animem a tots a venir a Caldes pel proper aplec i viure en primera persona la festa!

Llegiu-ne més ...

Poda de seguretat al pati de La Benaula

Aquest dimecres s’han iniciat les tasques de poda de l’arbrat que hi ha dins el pati d’educació infantil de l’Escola La Benaula. Es tracta d’una poda de seguretat consistent en reduir la capçada d’algunes alzines sureres i roures, i retirada de branques seques que podrien tenir cert risc de caiguda en cas d’inclemències meteorològiques. L’arbrat sobre el que s’actua és l’ogirinari del bosc de les Monges i que es va conservar quan es va fer la construcció de l’edifici de l’escola, quedant integrat en el pati. Les feines s’han realitzat mitjançant camió-cistella i especialistes en podes en alçada, durant les hores que aquest pati no té ocupació. Un cop finalitzades les tasques, s’aplicarà cicatritzant i fungicida per evitar posteriors danys als arbres. Aquesta actuació té un cost de 2.377,65 €

Llegiu-ne més ...

Elabora't (2n semestre)

Des del Servei d'Orientació Laboral de Caldes de Malavella ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que els propers 18, 19 i 20 de setembre tindran lloc les inscripcions als cursos de formació de l' Elabora't 2n semestre.

L'oferta formativa d'aquest segon semestre és la següent:

Manipulador d'aliments (4h)
Gestió d'estocs (25h)
Word i Excel (40h)
Anglès Bàsic I (50h)
Anglès Bàsic II (50h)
Francès Bàsic I (50h)
Càpsula formativa: Registra't a portals d'ofertes de feina (4h)

Les inscripcions són obligatòries i s'hauran de formalitzar a l'Espai Jove "Ca la Romana" en horari de 10 a 13h i de 16 a 18h.

La documentació necessària que s'ha de presentar en el moment de la inscripció és una fotocòpia del DNI i el document de renovació de l'atur, si s'escau.

D'altra banda, informar-vos que durant els dies d'inscripció als cursos de l'Elabora't també us podreu preinscriure als tallers TIC que s'oferiran a la Biblioteca municipal:

Inicació a l'ofimàtica 1 (4h)
Iniciació a les cerques a Internet, classificació i gestió de la informació (4h)
Iniciació a la fotografia digital (4h)
Participa a les xarxes socials: Facebook (4h)

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte.

Més informació en els documents adjunts o a Ca la Romana 972 48 02 66 o a l'Oficina de Turisme 972 48 01 03

 

Llegiu-ne més ...

Aula de teatre 17-18

A partir del 12 de setembre s'obren les inscripcions pel curs 2017-2018 de l'aula de teatre. Inscriu-te a l'Oficina de Turisme (en horari de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dissabtes de 10 a 14 h) 

Per una banda hi ha el curs de teatre per a nens i nenes de 6 a 12 anys ( a càrrec de David Estany); i per altra el curs de teatre per Joves a partir de 12 anys (a càrrec de Marc Ciurana). 

El preu d'ambdós cursos són 15 euros al mes, les classes es faran al Teatre Municipal. 

T'animes? 

Llegiu-ne més ...

Safm 17-18

A partir del 18 de setembre ja et pots apuntar al Servei d'Activitat Física Municipal! Aquesta temporada... no et quedis sense fer esport!

Llegiu-ne més ...
Subscripció a aquest canal RSS