Menu

Ajuntament Caldes de Malavella - Articles filtrats per data: Octubre 2017

Aventura X perience Festival

  • 21 equips s’han inscrit a l’Expedition Race
  • És el sisè any que Caldes de Malavella acull aquest esdeveniment esportiu
  • En la competició hi havia diferents modalitats aptes per a diferents nivells i edats

Els txecs Black Hill guanyen l’expedition race de l’Aventura X perience Festival

L’expedition race és la modalitat més extrema de les quatre que hi havia a la competició

Aquest cap de setmana Caldes de Malavella s’ha omplert d’esportistes internacionals en motiu de l’Aventura X-perience Festival. És la sisena edició d’aquest esdeveniment que enguany ha reunit a prop de 150 esportistes de països com la República Txeca, Dinamarca, França, Espanya, Letònia, Estònia o Anglaterra.  

En la competició hi havia quatre modalitats diferents, la més extrema de les quals és l’expedition race on s’hi ha inscrit 21 equips diferents de tres integrants cada un.

Kayac, bicicleta, córrer, orientació, via ferrada, descens de barrancs... són algunes de les diferents proves que han hagut de superar els participants en el raid d’aventura. En primer lloc, amb 190 punts i amb un temps de 34 hores, 36 minuts i 29 segons van arribar els txecs Black Hill Opava NET, seguit arribava l’equip format per bascos i catalans Euskal Raid Team que amb 180 punts i poc més de 35 hores acabaven la cursa. En tercera posició ¡ amb gairebé 35 hores de raid, però amb 162 punts arribava l’equip basc Euskal Raid Aralar Kirolak.

Divendres es va fer la presentació del raid al Balneari Vichy Catalan. A les 17 h del mateix divendres els equips arrencaven amb el pròleg. A les 22 h agafaven les bicicletes per arribar finalment al polivalent de Caldes de Malavella diumenge al matí. Al voltant de les 13 h del migdia de diumenge es va fer l’entrega de premis al polivalent i es va servir un dinar per tots els participants.

Aquest Aventura X-pedition Festival ha estat possible gràcies a: l’Ajuntament de Caldes de Malavella, al Balneari Vichy Catalan i a l’embotelladora Vichy Catalan, a l’associació de comerços de Caldes de Malavella, al club excursionista de Caldes de Malavella i a la Federació d’entitats excursionistes de Catalunya.         

Llegiu-ne més ...

Resum del ple extraordinari 12-10-17

Caldes de Malavella condemna la violència patida durant el referèndum, declara persona non grata a Enric Millo i dóna suport a la Declaració d’Independència

Caldes de Malavella ha celebrat aquest dimecres al vespre una sessió plenària extraordinària.  Un ple que ha comptat amb una gran afluència de públic i amb tots els grups polítics, a excepció del Psc per raons mèdiques. L’ordre del dia tenia com a eixos centrals condemnar la brutalitat policial de l’estat a Catalunya l’1 d’octubre, declarar persona non grata a Enric Millo i donar suport a la Declaració d’Independència que es va signar dimarts al Parlament. Tots els punts de l’ordre del dia han estat aprovats per unanimitat.

El  municipi selvatà declara que tot i ser la festa de la Hispanitat el dijous dia 12 l’ajuntament estarà obert.

El ple ha acabat amb un sonor aplaudiment per part dels assistents. No és habitual que en un ple municipal hi hagi tant públic, però en aquesta ocasió més d’una trentena de persones han volgut estar presents a la sessió plenària que ha durat poc menys d’una hora.

La sessió extraordinària s’ha celebrat a la sala de plens de Cal Ferrer Vell, una instal·lació nova inaugurada el passat mes de juny i que només ha acollit fins el moment dos plens ordinaris, a part d’altres activitats com xerrades i presentacions. Una de les novetats de la instal·lació és que es poden seguir els plens en streaming a través d’un canal de youtube i també a través de la ràdio municipal. En aquest ple s’ha fet la primera emissió en proves tot i que s’espera que properament es pugui fer amb una major qualitat degut a que ja haurà arribat la fibra òptica al municipi. 

Llegiu-ne més ...

Ple extraordinari! 11-10-17

  • Es condemna la brutalitat policial del passat 1 d’octubre
  • Es declara persona non grata a Enric Millo
  • Es dóna suport a la Declaració d’Independència signada ahir

Caldes de Malavella convoca ple extraordinari per protestar sobre la violència de l’1 d’octubre i per donar suport a al Declaració signada ahir al Parlament

Es convoca ple a les 20 h del vespre a la Sala de plens de Cal Ferrer Vell

L’Ajuntament de Caldes de Malavella convoca ple extraordinari per avui, dimecres 11 d’octubre, per condemnar la brutalitat dels fets el passat 1 d’octubre.

Així mateix també es vol declarar persona non grata a Enric Millo al municipi de Caldes de Malavella.

També, en la mateixa sessió plenària es donarà suport a la declaració que es va fer al Parlament ahir, 10 d’octubre.

A continuació l’ordre del dia:

PRIMER: ratificació de la convocatòria de la sessió per tràmit d’urgència

SEGON: Moció conjunta de condemna a la brutalitat policial de l’estat a Catalunya i de declaració de persona “non grata”

TERCER: Moció conjunta de suport a la declaració dels representants de Catalunya signada el 10 d’octubre al Palau de la Generalitat d’acord amb el mandat rebut de la ciutadania de Catalunya i de constitució de la República Catalana.

Aquesta sessió plenària es podrà veure per streaming en el següent enllaç: https://www.youtube.com/channel/UCryFtXTlcRnLhXwEu9NgwqQ/live

És una emissió en proves, pel que la qualitat no serà òptima esperant que arribi la fibra òptica a Caldes de Malavella. 

Llegiu-ne més ...

Teatre: Memorial Emili Bota

A la tardor arriba la Mostra de Teatre Amateur Emili Bota, un festival que vol servir d’altaveu per a diverses formacions teatrals amateurs de casa nostra. La mostra està organitzada per l’Ajuntament de Caldes de Malavella, Carisma Teatre i Traspunt Teatre, i rep el suport de la Casa de cultura, de la Diputació de Girona i de la Federació Teatral Amateur Gironina. 

Si t’agrada el teatre recorda que el 14 d’octubre a les 20 h es fa la presentació del memorial i la primera obra de teatre: “el sopar dels idiotes”. Algunes obres ja les vam poder veure per la Festa Major de Caldes, però d’altres ens arriben de companyies de teatre de fora i amb propostes tan prestigioses com “Tots eren fills meus” d’Arthur Miller per part de Gespa Teatre de Palamós. Aquesta obra també estava present en la programació del fitag 2017. 

La oferta és molt variada i val molt la pena!!

Ei! I si t’agrada més fer teatre que pas veure’l, heu de saber que a la tardor comença també l’aula de teatre per joves. Podeu demanar més informació a l’Oficina de Turisme. 

Llegiu-ne més ...

Nova data per la festa del barri de St Grau

Nova data pels actes de Sant Grau que es van suspendre per l’aturada general el passat 3 d’octubre! Es passen els actes al 13 d’octubre. 

Llegiu-ne més ...

Suport a les víctimes #1oct

La parròquia de Caldes de Malavella ens convoca aquest proper dissabte a 3/4 de 8 del vespre, acabada la missa, a encendre cadascú de nosaltres un ciri en suport de totes les víctimes d'aquests darrers dies i per a la Pau i entesa de tots els pobles.
Si us plau, que cadascú porti el seu ciri per a posar als esgraons de les escales de la nostra església.

Llegiu-ne més ...

Es suspenen els actes de Sant Grau

Els actes populars que s’havien de fer per la festa del barri de St Grau queden suspesos per aturada general plantejada com a rebuig als greus successos de #1oct

Llegiu-ne més ...

Aturada general 3-10

L’Ajuntament de Caldes de Malavella s’adhereix a l'ATURADA GENERAL convocada per demà a Catalunya com a resposta a la greu vulneració dels drets i llibertats que vam patir durant el referéndum d’autoderteminació de Catalunya d'ahir 1 d'octubre.

Des de l’Ajuntament de Caldes de Malavella encoratgem a les empreses, comerciants, associacions i entitats del poble a sumar-se a l’aturada general.

Llegiu-ne més ...

Protesta violència #1oct

En senyal de protesta, es convoca a les 12 del migdia una concentració davant de l'Ajuntament de #CaldesdeMalavella.

Llegiu-ne més ...
Subscripció a aquest canal RSS