Menu

Ajuntament Caldes de Malavella - Articles filtrats per data: Juliol 2016

Es tanca amb èxit el Grup d'acompanyament per a cuidadors no professionals

Ahir es va cloure el Grup d'acompanyament per a cuidadors no professionals, un espai mensual de suport per a les persones que cuiden familiars amb cert grau de dependència amb un balanç molt positiu tant per part dels participants com de l'Ajuntament.

Llegiu-ne més ...

Tractament biològic contra la plaga del tigre dels plàtans

Els plàtans de la rambla Recolons i de la rambla d'en Rufí, afectats per la plaga del tigre dels plàtans, tenen uns petits insectes com a nous aliats després del tractament fitosanitari que hi ha fet una empresa contractada per l'Ajuntament durant aquest matí.

Llegiu-ne més ...

L'alcalde demana solucions davant l'incivisme d'ocupes

L'alcalde de Caldes de Malavella Salvador Balliu ha recollit aquest matí 150 signatures de part d'un grup de veïns d'Aigües Bones per reclamar una solució a les actituds incíviques d'uns ocupes en aquest veïnat.

Llegiu-ne més ...

Fotos de la Festa del Llac del Cigne 2016

Aquí teniu un recull de fotos de la Festa del Llac del Cigne celebrada el cap de setmana passat:

Llegiu-ne més ...

Els Matins de Jocs i Esports participen en un intercanvi amb els casals de Palamós i Sant Antoni

El dimecres 13, els Matins de Jocs i Esports van participar en un intercanvi a Palmós amb els casals de Palamós i Sant Antoni. En total van ser uns 320 nens i nenes. Aquí en teniu alguna foto:

Llegiu-ne més ...

Fotos del casal d'estiu (7 de juliol)

El casal d'estiu és un no parar! prova d'això és aquest recull de fotografies preses la setmana passada. Quin moviment!

Llegiu-ne més ...

El Ple Municipal aprova el conveni per fer l'institut

El Ple Municipal d'avui dilluns ha aprovat el conveni entre el Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament de Caldes de Malavella per a la construcció del l'institut de Caldes de Malavella que si tot va com està previst entrarà en funcionament el curs 2019-20.

Llegiu-ne més ...

Inici de les activitats municipals per a joves

A començaments d'aquest mes han començat les activitats organitzades per l'Ajuntament adreçades als més joves. Estem parlant de les Activitats esportives de lleure, organitzades per l'Àrea d'Esports, i del Casal J de jove i de la Brigada Jove, organitzats per l'Àrea de Joventut i l'Espai Jove Ca la Romana. Aquí teniu un petit recull fotogràfic de l'inici de les diverses activitats:

Llegiu-ne més ...
Subscripció a aquest canal RSS