Menu

Ajuntament Caldes de Malavella - Articles filtrats per data: Juny 2016

Glopets d'estiu: Música i cultura a la fresca

L’Àrea de Cultura i la Biblioteca de Caldes de Malavella ofereixen un cicle de concerts i altres activitats culturals per gaudir de la fresca sota el nom de Glopets d'Estiu:

Llegiu-ne més ...

La pista d'atletisme ja està acabada

En els últims dies s'han acabat els darrers treballs per acabar la pista d'atletisme que es van ajornar fins a l'arribada del temps estiuenc.

Llegiu-ne més ...

Resultat de les eleccions del 26-J

Aquest són els resultats a Caldes de Malavella de les eleccions al Congrés de Diputats celebrades avui.

Llegiu-ne més ...

La Fira d'Oportuntitats arriba a la 15a edició consolidada

La Fira d'Oportunitats de Caldes de Malavella va arribar aquest diumenge a la 15a edició com a un espai consolidat on vendre, comprar, canviar o regalar objectes de segona mà i on la solidaritat hi té un espai important.

Llegiu-ne més ...

L'Escola Esportiva Municipal clou la temporada

L'Escola Esportiva Municipal de Caldes de Malavella (EEM Caldes) va cloure el divendres passat la temporada en una festa en què pares i fills van jugar i s'ho van passar molt bé.

Llegiu-ne més ...

Els partits de Caldes no penjaran cartells de propaganda electoral

Els partits polítics de Caldes de Malavella que es presenten a les eleccions al Congrés de Diputats han acordat conjuntament que no penjaran propaganda electoral (banderoles, cartells i pancartes) prèviament als comicis del 26 de juny per reduir així la despesa electoral.

Llegiu-ne més ...

Nit de campions 2016

El dissabte passat es va celebrar la Nit de Campions 2016, un acte que vol reconèixer la tasca feta per les entitats esportives i reconèixer la dedicació d'esportistes i voluntaris.

Llegiu-ne més ...

Que no hi hagi mosquit tigre, depèn de tu!

La Diputació de Girona a través del programa Dipsalut ha editat un fullet que vol conscienciar sobre la importància que tenen les mesures que prenguem cadascú de nosaltres per frenar la proliferació del mosquit tigre, tenint en compte que és un animal que té un radi d'acció curt i que, per tant, si evitem els llocs de cria a casa nostra, serà més difícil que ens piqui.

Llegiu-ne més ...
Subscripció a aquest canal RSS