Menu

Ajuntament Caldes de Malavella - Articles filtrats per data: Desembre 2016

Entrega de la recaptació del GASTROSOLIDARI a la campanya Cap nen sense joguines de Caldes

 • Entrega recaptació GASTROSOLIDARI la Selva a Caldes de Malavella

 • La campanya del Gastrosolidari a La Selva recull diners per la campanya “Cap nen sense Joguina”

   

 • Dissabte, 31 de desembre de 2016

  Aquest cap de setmana s’ha fet el lliurament del donatiu a la campanya “Cap nen sense joguina”, a Cal Ferrer de la Plaça de Caldes de Malavella, gràcies a la campanya “Gastrosolidari a la Selva” que es va fer durant la Fira de l’Aigua, el mes d’octubre passat.

  Enguany l’ajut recau a Creu Roja, i en concret per a la compra de joguines per la tradicional campanya d’aquesta entitat “Cap nen sense joguina”. La recaptació permet col·laborar amb diverses joguines, que s’han comprat a diferents establiments de la mateixa associació de comerç i serveis de Caldes de Malavella.

  Un euro solidari

  La campanya d’aquest any ha comptat amb la participació, a través de l’Associació de Comerç i Serveis de Caldes de Malavella, Federació de Comerç de la Selva i amb la col·laboració i suport de l’Obra Social La Caixa i els restaurants: Balneari Prats, Delicius i Music Box Planet del municipi.

  Aquests establiments van oferir el cap de setmana de la fira de l’aigua, un menú gastrosolidari que aportava un euro per la compra de joguines cada cop que un client demanava el menú. Als diners recaptats s’hi va sumar l’aportació de l’Obra social de “La Caixa”. La suma total permetrà comprar joguines noves i regals de Nadal a botigues associades a l’Associació de Comerç i Serveis que es van lliurar a Creu Roja perquè les repartís, segons les indicacions dels Serveis Socials de lAjuntament, a les famílies necessitades de Caldes de Malavella.

  Gastrosolidari a la Selva

  Gastrosolidari a la Selva és una iniciativa de la Federació de Comerç de la Selva i l’Associació d’Hosteleria de la Selva que recapta diners de forma solidària a diversos municipis de la comarca. En el cas de Caldes compta a més amb el suport de l’Associació de Comerç i Serveis de Caldes de Malavella i l’Obra Social de “La Caixa”. També hi col·laboren l’Ajuntament de Caldes de Malavella, l’Associació de Turisme de la Selva, Comarca de l’Aigua, el Consell Comarcal de la Selva i la Generalitat de Catalunya.

  Aquesta és la tercera edició del Gastronòmic a la Selva a Caldes de Malavella. Una de les moltes iniciatives en què l’Associació de Comerç i Serveis de Caldes de Malavella i l’Ajuntament de Caldes de Malavella fa per dinamitzar el comerç i els negocis caldencs. En aquest cas es busca fer una acció solidària que de retruc beneficiï també restaurants i comerços i la vida econòmica del municipi en general.

  En aquesta mateixa línia, l’Associació de Comerç ha lliurat la recaptació per a la compra de joguines per a la Campanya “Cap nen sense joguina”; fruit de l’euro que ha generat cada targeta comerç en el moment de donar-se d’alta.

 

Llegiu-ne més ...

Activitats de Nadal a Caldes: avui ens visita la Cartera Reial

 

Continuen les activitats de Nadal a Caldes. Aquest divendres la CARTERA REIAL visita el nostre poble!!!
A partir de les 18h els jardins de les Termes Romanes es convertiran en zona de jocs i tallers per a tots els nens i nenes de Caldes de Malavella. Allà esperarem l'arribada de la Cartera Reial que és l'encarregada de recollir les cartes dels més petits de la casa.
Al llarg de la tarda hi haurà un espectacle d'animació infantil a càrrec de RIKUS i una xocolatada popular. No hi falteu!!!

Llegiu-ne més ...

Nou horari ajuntament: Obrim els dijous a la tarda

 

 

Com a conseqüència de l'entrada en vigor de la Llei 39/2015 reguladora del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en el qual es declaren inhàbils els dissabtes a tots els efectes administratius, les oficines municipals romandran tancades els dissabtes a partir de l'1 de gener de 2017 en aquest ajuntament.

Es considera la modificació de l'horari d'atenció i obertura al públic de dilluns a divendres de dos quarts de nou del matí a dos quarts de tres de la tarda i els dijous de quatre de la tarda a dos quarts de set del vespre per facilitar l'accés a les tasques d'atenció i registre a aquelles persones a qui accedir-hi al matí els és una dificultat.

L' Ajuntament de Caldes recorda que disposa del Registre Electrònic i que està normalitzat el seu ús. De conformitat amb el disposat en l'article 70 bis.3 de la Llei 7/1985 impulsa la utilització interactiva de les tecnologies de la informació i la comunicació com a mitjà per a facilitar la participació i la comunicació amb els ciutadans i per la presentació de documents i la realització de tràmits administratius.

Llegiu-ne més ...

Ple extraordinari d'aprovació dels pressupostos per l'any 2017

 

 

Aprovat el pressupost amb més despesa social que mai ha tingut Caldes de Malavella

 • El ple de l’ajuntament ha aprovat un pressupost d’ 11.516.919 €
 • El consistori destina 200.000€ en habitatge social
 • Asfaltatge i millores d’accessibilitat en carrers amb mancances històriques

 

Dimarts, 27 de desembre de 2016

El Ple de l’Ajuntament de Caldes, celebrat aquest dimarts 27 de desembre i reunit en sessió extraordinària, ha aprovat el pressupost general i la plantilla de personal per a l’any 2017.

En aquest sentit el pressupost consolidat aprovat és d’ 11.516.919 euros, respecte els 8.000.000 euros del 2016 i es passa al 57, 26% d’endeutament per aquest 2017. Segons les paraules de la regidora d’Hisenda Àngela Frigolé és un pressupost doncs “responsable i equilibrat” ja que manté un endeutament sostenible.

El nou pressupost aprovat augmenta diverses partides vinculades amb la despesa social i l’atenció de les persones com el Pla d’igualtat. Destaca de manera especial la inversió de 200.000€ en la compra d’habitatge social.

Pel que fa a les mesures per a l’asfaltatge de carrers i a les millores de l’accessibilitat es preveu executar projectes com l’asfaltatge del carrer Josep Soler amb una inversió de 736.000 €. I realitzar millores a les urbanitzacions del terme municipal.

En matèria de cultura s’ha previst una partida de 215.000 € per fer l’equipament per a la museïtzació del Castell de Caldes i una inversió de 950.000 € per un nou “espai de formació” i Auditori a les antigues cases dels mestres. Espai que dignificarà l’Escola de Música –fins ara repartida per diferents aules del poble- i que servirà de nou espai cultural per a les diferents entitats del municipi.

L’Alcalde Salvador Balliu ha assenyalat que “si calculem el nivell d’endeutament de l’ajuntament a 31 de desembre de 2017 sobre la previsió d’ingressos corrents de 2017, se situaria a l’entorn del 57% lluny encara del 75% recomanable i del 110% autoritzat”. En aquest sentit, Balliu ha assegurat: “L’ajuntamentté una bona salut econòmica, i per això se centraran tots els esforços a continuar prestant més i millors serveis als ciutadans del nostre poble.” 

 

 

Llegiu-ne més ...

Agenda del 26 de desembre a l'1 de gener

 

 

 

Aquesta és l'agenda setmanal del 26 de desembre a l'1 de gener

 


 

Agenda del 26 de desembre a 1 de gener

Dilluns, 26 de desembre

Missa de Sant Esteve

11:00h · Església Parroquial.

Concert de Sant Esteve

Corals infantils, juvenil i cantaires de Caldes sota la direcció d’Assumpta Fontanals.

12:00h · Església Parroquial

Organitza: Coral Cantaires de Caldes.

Quina de Sant Esteve

A partir de les 17:00h · Casino Municipal

Organitza: Club Volei Joves Caldes


 

Dimarts, 27 de desembre

Del 27 al 29 de desembre

JAN ·El Parc Infantil de Nadal de Caldes!

De 15h a 19h · Pavelló Municipal d’Esports

Preu: 3€/dia infant (gratuït pels menors de 2a)

 

Taller de Centres de Taula de Nadal a càrrec d’Ikald Ikebana


 

Dimecres, 28 de desembre

Del 27 al 29 de desembre

JAN ·El Parc Infantil de Nadal de Caldes!

De 15h a 19h · Pavelló Municipal d’Esports

Preu: 3€/dia infant (gratuït pels menors de 2a)

Taller de reciclatge de roba “Teixits Educatius” a càrrec de Fundació Humana


 

Dijous, 29 de desembre

Del 27 al 29 de desembre

JAN ·El Parc Infantil de Nadal de Caldes!

De 15h a 19h · Pavelló Municipal d’Esports

Preu: 3€/dia infant (gratuït pels menors de 2a)

Espectacle final del JAN a càrrec de Jaume Barri “Animació per la mainada ...  i més grandets...” a partir de les 18h entrada lliure

Organitza: Àrea de Joventut – Ajuntament de Caldes


 

Divendres, 30 de desembre

CARTERA REIAL

A partir de les 18h · Jardins de les Termes Romanes

Zona de jocs i tallers per a tots els nens de Caldes. Allà esperarem l’arribada de la Cartera Reial que és l’encarregada de recollir les cartes dels més petits de la casa. Al llarg de la tarda, a banda de tallers i jocs, hi haurà un espectacle d’animació infantil a càrrec de RIKUS  i una xocolatada popular.

En cas de pluja, l’acte es traslladaria al Sala Annexa de la Casa Rosa.

Organitza: Gent de Reis i Ajuntament de Caldes de Malavella

Col·labora: Escola Sant Esteve, Escola La Benaula, Llar d’infants “Ninots”, Llibreria Solés, Llibreria Tau, Colla Gegantera de Caldes de Malavella, Parròquia de Sant Esteve de Caldes, Associació de Gent de la 3a edat “Casa Rosa” i d’altres entitats del poble.


 

Dissabte, 31 de desembre

MISSA DE CAP D’ANY

Hora: 18h30

Lloc:Església Parroquial.

FESTA DE CAP D’ANY

Sopar i ball a càrrec de PARRILLA.  Inscripcionsdurant els balls de diumenge a la tarda fins el 23 de desembre.
Menú: 55 €

Hora: a partir de les 22h

Lloc: Sala Annexa de la Casa Rosa

Organitza: Associació de gent gran de la tercera edat “Casa Rosa”.

CAMPANADES

Cal portar el raïm

Hora: 23h45

Lloc: Plaça de l’Església.
Organitza: Joves Intrèpids

Llegiu-ne més ...

Èxit de públic al concert de l'Orquestra Maravella

Quasi 700 persones van assistir al concert de Nadal de l'Orquestra Maravella

 

 

Èxit de públic al concert de Nadal que l'Orquestra Maravella va oferir el divendres 23 de desembre a Caldes de Malavella.

Durant l'actuació es va fer un reconeixement a antics musics de l'orquestra i també a Pepita Rossell i Josep Ferrer, vídua i germà dels fundadors.

Un Nadal "Maravellós" ha estat la única actuació que l'Orquestra Maravella ha ofert a les comarques gironines.

A la foto: Salvador Balliu junt a Pepita Rossell, Josep Ferrer i la regidora Gemma Alsina

A la foto Balli fent entrega del ram a Assumpta Fontanals antinga cantant del grup

Els músics actuals i els músics d'etapes anteriots de l'orquestra

Final de l'actuació amb la saradana Girona m'enamora i el Cant de la Senyera

Llegiu-ne més ...

Dissabte 24 i 31 de desembre les oficines municipals romandran tancades

Demà dissabte 24 de desembre i el proper dissabte 31 de desembre les oficines municipals romandran tancades.

Disculpeu les molèsties.

Bones Festes !!!

Llegiu-ne més ...

L' alcalde de Caldes us felicita el Nadal

 

 

L'alcalde Salvador Balliu en nom de regidores, regidors i treballadors municipals us desitja molt bones festes i un feliç i pròsper 2017.

Llegiu-ne més ...

Convocatòria i ordre del dia del Ple extraordinari del mes de desembre

 

L’alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu,  ha convocat el Ple de l’Ajuntament pel proper dimarts 27 de desembre a les 20:00 hores. Aquí teniu l’ordre del dia. 

ORDRE DEL DIA

PRIMER.- DICTAMEN DE LA COMISSIÓ ESPECIAL DE COMPTES EN RELACIÓ AL COMPTE GENERAL

SEGON.- DONAR COMPTE DE L'INFORME DE MOROSITAT DEL 3R TRIMESTRE 2016

TERCER.- DICTAMEN EN RELACIÓ A L'APROVACIÓ DEL PRESSUPOST PER A 2017, AIXÍ COM ELS DIFERENTS DOCUMENTS RELACIONATS

QUART.- DICTAMEN EN RELACIÓ A LA DECLARACIÓ DE LLOCS DE TREBALL COM A PRIORITARIS

CINQUÈ.- DICTAMEN EN RELACIÓ A L'APROVACIÓ DEL PLA ESTRATÈGIC DE SUBVENCIONS

SISÈ.- DICTAMEN EN RELACIÓ A l'ACORD DONANT SUPORT A LA CANDIDATURA DEL MUNICIPI DE CALDES DE MALAVELLA COM A VILA GEGANTERA 2017

Llegiu-ne més ...

JAN: El Parc Infantil de Nadal a Caldes!

JAN: EL PARC INFANTIL DE NADAL DE CALDES!
Vine a participar del Joc i Activitats de Nadal d'aquest any. Hi haurà tallers de tot tipus, activitats i esports. També hi trobareu infables i espais pels més petits!

Del 27 al 29 de desembre

JAN ·El Parc Infantil de Nadal de Caldes!

De 15h a 19h · Pavelló Municipal d’Esports

Preu: 3€/dia infant (gratuït pels menors de 2anys)

Organitza Àrea de Joventut de@AJClades>

Dimarts, 27 de desembre 

Taller de Centres de Taula de Nadal a càrrec d’Ikald Ikebana


 Dimecres, 28 de desembre

Taller de reciclatge de roba “Teixits Educatius” a càrrec de Fundació Humana


 Dijous, 29 de desembre

Espectacle final del JAN a càrrec de Jaume Barri “Animació per la mainada ...  i més grandets...” a partir de les 18h entrada lliure

Organitza: Àrea de Joventut – Ajuntament de Caldes

Llegiu-ne més ...
Subscripció a aquest canal RSS