Menu

Ajuntament Caldes de Malavella - Articles filtrats per data: Novembre 2016

La Diputació de Girona concedeix ajuts a esportistes individuals de Caldes de Malavella

La Diputació de Girona ha concedit una subvenció als esportistes caldencs de tekwondo Anna Teixidor Davesa per import de 304,71 € i Sergi Casas Casteis per import de 304 ,71 €.

Llegiu-ne més ...

Nota de condol per la mort de Marc Niell

Compartim amb tots vosaltres una molt mala notícia: la mort del nostre amic i company Marc Niell i Barris, zelador de la zona esportiva. Ens sentim molt dolguts per la seva pèrdua i volem transmetre el més sentit condol a la seva família i amics. Sempre recordarem el seu somriure i entrega per totes les entitats de Caldes de Malavella. Descansi en pau.

Llegiu-ne més ...

Primer 2 de 6 dels Castellers de Les Gavarres, a Caldes

Els Castellers de les Gavarres van aconseguir el seu primer 2 de 6 descarregat el dissabte passat a Caldes de Malavella en el dia de celebració del seu primer aniversari.

Llegiu-ne més ...

L'Ajuntament rep la visita institucional de la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge

Salvador Balliu, alcalde de Caldes de Malavella i president del Consell Comarcal de la Selva, ha rebut la visita institucional de la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, en la visita que la conselleria fa a diferents pobles de la comarca de la Selva.

Llegiu-ne més ...

La Fira d'Oportunitats, més solidària

El diumenge 13 de novembre passat es va celebrar una nova edició de la Fira d'Oportunitats, organitzat per l'Àrea de Promoció econòmica de l'Ajuntament, amb un bon balanç de participació assistència i d'aportacions.

Llegiu-ne més ...

La Generalitat premia a la Biblioteca de Caldes de Malavella per "El gust de la paraula"

La Biblioteca de Caldes va rebre ahir un premi en reconeixement a la innovació de mans del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. El Premi Teresa Rovira i Comas reconeix les accions creatives que es fan des de les biblioteques públiques catalanes i ha volgut premiar la Biblioteca de Caldes pel projecte "El Gust de la Paraula" que es va desenvolupar del 26 al 28 de juny de l'any passat.

Llegiu-ne més ...
Subscripció a aquest canal RSS