Menu

Ajuntament Caldes de Malavella - Articles filtrats per data: Maig 2016

Troben al Camp dels Ninots un nou esquelet sencer de tapir de fa 3,1 milions d’anys

L'excavació del Jaciment del Camp dels Ninots ha localitzat l'esquelet sencer d'un nou tapir de 3,1 milions d'anys d'antiguitat, d'1'80 metres de llarg, 1,30 metres d'alçada i uns 250 quilograms de pes.

Llegiu-ne més ...

Inauguren la senyalització del Camp dels Ninots

El dissabte passat es va inaugurar la primera fase de la senyalització del Camp dels Ninots de Caldes de Malavella amb el ferm convenciment per part dels investigadors i de l'Ajuntament del gran potencial que té el jaciment.

Llegiu-ne més ...

EL CAP t'ajuda a deixar de fumar!

El CAP (Centre d'Atenció Primària) de Caldes tindrà una parada en el mateix centre el dimarts 24 de maig al matí en la qual les persones fumadores es podran fer proves i rebre informació sobre com poden deixar de fumar.

Llegiu-ne més ...

Dissabte 21, inauguració de la senyalització del Camp dels Ninots i visita guiada a l'excavació d'enguany

Aquest dissabte 21 de maig a les 11 del matí s'inaugurarà la primera fase de la senyalització del jaciment del Camp dels Ninots i una visita guiada a l'excavació d'enguany.

Llegiu-ne més ...

Es reprèn l’excavació al Jaciment del Camp dels Ninots

La setmana passada es va iniciar l’excavació al jaciment del Camp dels Ninots que s’allargarà fins al 3 de juny. Serà la primera excavació després que l’any 2014 no hi hagués campanya i que l’any passat s’hi fes una prospecció per tenir un registre continu dels sediments del volcà i per conèixer-ne l’estructura.

Llegiu-ne més ...

Fotos de l'Aplec de la Sardana 2016

Aquí tens les fotos del 67è Aplec de la Sardana de Caldes de Malavella, celebrat el 8 de maig de 2016! (Fotos de l'Ajuntament, de Beatriu Bonay, de Jordi Ciurana i de Raquel Pujol).

Llegiu-ne més ...

L'Aplec de la Sardana, al Polivalent!

Els actes del 67è Aplec de la sardana de Caldes de Malavella (8 de maig) es traslladen al Pavelló Polivalent a causa de la pluja.

Llegiu-ne més ...

Caldes homenatja Joan Vendrell, mort a Mauthausen

L'Ajuntament de Caldes de Malavella ha homenatjat avui Joan Vendrell i Valentí, un caldenc que va morir l'any 1943 al camp d'extermini nazi de Mauthausen.

Llegiu-ne més ...

Pavimentat un tram del carrer Riu de Can Carbonell

Ahir dimarts l'Ajuntament va fer pavimentar un tram de 45 metres de llargada del carrer riu de la fase I de Can Carbonell que estava força deteriorat. De la mateixa manera, al llarg d'aquest mateix tram s'ha habilitat una vorera per als vianants. En les següent fotos es poden apreciar l'actuació i la imatge final de l'obra: 

Llegiu-ne més ...
Subscripció a aquest canal RSS